Hoppa till sidans innehåll

Unga ledare


Vem är en ung ledare? Alla under 25 som på något sätt är ledare. Det kan vara som tränare, domare, tävlingsledare, styrelseledamot, hemsidesansvarig mm.

Varför ska vi unga bli ledare? Pingisen mår bra av att alla hjälper till, ju fler vi är desto lättare, och roligare, blir det för alla. Som ledare utvecklas man som person, t.ex. lär man sig stå och prata inför en grupp och lär sig att leda andra. 

Vad gör SBTF för unga ledare? Varje år arrangeras en Unga ledare träff där ungdomar från hela landet får chansen att träffas en helg. På programmet finns intressanta föreläsningar inom områden som mental träning, kost, utbildning, men också mycket tid till att prata om vad man som ung kan göra. SBTF delar varje år även ut ett stipendium till två unga ledare.

Vad har SBTF för mål? Ett mål är att varje distrikt ska ha 3 unga mellan 16-25 i sin verksamhet. Men självklart vill SBTF ha med unga både på central nivå och ute i föreningarna.

Var kan jag läsa mer? Till vänster i menyn hittar du bla. stödjande miljöer och en om hur det är att vara ung inom SBTF.

Vart kan jag vända mig om jag vill veta mer? Du kan ta kontakt med Anneli Holm i SBTF:s ledarförsörjningskommitte. This is a mailto link

RF:s ungdomsråd
www.rf.se/ungdomsradet

Uppdaterad: 27 JUN 2013 15:34 Skribent: Marie Björklund

Liverapportering 

Pingisligan by STIGA, damer
15 december 

Arvika BTK – Storfors BTK
IK Juno – Team Mälarenergi BTK
Lyckeby BTK – Eslövs PK
Spårvägens BTK – Halmstad BTK

pingiskanalen

Evenemang 

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

 

Sports heart

SRB
sporrong

 

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info