Hoppa till sidans innehåll

Emma Persson ny Elitkoordinator

2017-10-12 13:18
Som ersättare efter Pernilla Andersson som i somras återgick till sin tjänst på RIG:et har Svenska Bordtennisförbundet nu anställt Emma Persson som ny Elitkoordinator.
  • Uppdaterad: 2017-11-29 14:11

Emma är 33 år med en bakgrund inom ekonomi och bordtennis på olika nivåer. Hon har en Idrottskonsulentexamen från Bosöns IFHS samt ekonomiutbildning och brinner för idrott och utveckling där bordtennisen ligger närmast om hjärtat.

- Jag har tidigare arbetat med ekonomi i större och mindre företag samt i ideella organisationer innan jag började på SBTF för dryga 2 år sedan. Elitkoordinatortjänsten är en roll jag ser fram emot att jobba med och det är roligt att vara i en koordinerande roll med ekonomiarbete igen. Vi har en spännande resa framåt med alla våra landslag och jag ser fram emot hur vi utvecklar vår idrott vidare, säger Emma.

- Efter en rekryteringsprocess med många bra ansökningar så föll valet på Emma. Emma har via anställningar provat på olika uppgifter för Svensk Bordtennis och nu på senare tid hoppat in tillfälligt just som Elitkoordinator och arbetat med våra förbundskaptener. Vi välkomnar Emma till denna tjänst, säger Förbundschef Mikael Peterson.

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

PingisPlay


Liverapportering

torsdag 14 december, kl 18:00
Superettan Herrar
Köpings BTK-Halmstad BTK B

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshop



stiga

RIG
koping
Hello Sweden

SRB
sporrong

 

FFFIR

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info