Hoppa till sidans innehåll

Kommunikationskoordinator

28 SEP 2018 12:19
Svenska Bordtennisförbundet genomför under hösten 2018 en organisationsförändring och behöver i samband med det stärka upp vårt interna och externa kommunikationsarbete.
  • Skapad: 28 SEP 2018 12:19

Vi söker därför en Communications Officer (kommunikationskoordinator) med förmåga att skriva i samtliga våra kanaler där vi idag rapporterar från vår verksamhet samt har bra fotfäste och kunskap om ”nya kanaler” såsom Instagram, Snapchat. Du är dessutom tekniskt driven. Det är meriterande om du har kunskap och kan producera rörlig media och en grundläggande förståelse för bildbehandling. Du är beredd på att till viss del arbeta oregelbundna tider då en del rapportering från mästerskap och tävlingar sker på helger och kvällstid. Räkna också med en del resor i tjänsten till tävlingar, även utomlands, till mästerskap, tävlingar samt seriespel. Du har god förmåga att operativt kunna arbeta projektbaserat vid eventuellt kommande evenemang – internationella och nationella – som Svenska Bordtennisförbundet arrangerar.

Vidare planerar Svenska Bordtennisförbundet att utarbeta en övergripande kommunikationspolicy som du hjälper till att ta fram samt implementera i vår verksamhet. En del av ditt arbete stöttar du också upp administrativt inom tävlings- och seriespel samt bistår vid utveckling våra egna evenemang samt regelverket för dessa. Det är därför ett plus om du har kunskap om vårt tävlings- och seriesystem.
Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp. Du har djup kunskap om vår verksamhet och en bakgrund inom bordtennisen vilket ses som meriterande och i det närmaste är att betrakta som en förutsättning för tjänsten.

Tjänsten är på heltid och en projektanställning under ett års tid. Goda förutsättningar föreligger därefter för fast anställning.
Placeringsort: Köping.
Närvaro på kansilet bestäms dock i samråd med förbundschef.
Frågor om tjänsten besvaras av förbundschef Thomas Buza, This is a mailto link
eller telefon 0708-727378.

Sänd CV, personligt brev samt löneanspråk till Mikael Peterson, administrativ chef,
Svenska Bordtennisförbundet senast 15 oktober via e-post på This is a mailto link
Tillsättning: Snarast.

Svenska Bordtennisförbundet är ett anrikt specialförbund bildat 1926. Vi har till uppgift att förvalta, administrera och utveckla Bordtennis som idrott i Sverige. Vi består idag av 21 specialdistriktsförbund, cirka 500 föreningar och 50 000 medlemmar i vår organisation. Vi har under de senaste åren stått som värd för bland annat Veteran-EM 2017 samt lag-VM 2018, varav det sistnämnda var Sveriges största idrotts-
evenemang under det året.

Skribent: Thomas Buza
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering
Pingisligan by STIGA, herrar
18 december, klockan 18.30

Spårvägens BTK – BTK Kävlinge
Falkenbergs BTK – BTK Rekord
Eslövs AI – Halmstad BTK
Söderhans UIF – Ängby SK

Webbsändningar från alla matcher

 

pingiskanalen

Evenemang 

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

 

Sports heart

SRB
sporrong

 

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info