Hoppa till sidans innehåll

Ny kommunikationskoordinator

06 NOV 2018 14:04
Svenska Bordtennisförbundet hälsar Peter Johansson välkommen som ny kommunikationskoordinator. Peter startar sin tjänst i november månad.
  • Skapad: 06 NOV 2018 14:04

Peter kommer främst arbeta med att stärka upp arbetet med vår interna och externa kommunikation samt vissa marknadsföringsfrågor. Peter kommer dessutom att medverka vid genomförande, planering och utveckling av våra egna evenemang samt de som vi söker i framtiden. 

Peter Johansson har tidigare arbetat som marknadskoordinator och logistikansvarig vid det framgångsrika bordtennis-VM i Halmstad som spelades i månadsskiftet april-maj 2018.

– Vi fick in flera mycket bra kandidater men Peter stack ut med sin erfarenhet från VM i Halmstad där han gjorde ett imponerande arbete med såväl marknadsföring och det logistiska arbetet. Vi har en stor utmaning i att utveckla vår kommunikationssida i och med att vi växlar upp inom vår organisation med destinationsprojekt och framtida internationella evenemang samt integreringen av Para-bordtennisen, säger Thomas Buza, förbundschef i Svenska Bordtennisförbundet.

Peter Johansson är 28 år och utbildad inom marknadsföring med inriktning på idrott. Under många år har han också arbetat ideellt på klubbnivå inom bordtennisen.

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

pingiskanalen

Evenemang

Veteran-SM
17-20 januari, Östersund.
Hemsida
Resultat

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info