Hoppa till sidans innehåll

Samarbete med Sports Heart

2018-04-04 13:37
Svenska Bordtennisförbundet inleder nu ett samarbete med Sports Heart, Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom sitt årliga Camp med 12 olika idrotter där bordtennis från och med 2018 är med.
  • Uppdaterad: 2018-04-18 10:24

Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom utbildning, opinionsbildning och evenemang. Sports Heart utbildar idrottsledare i socialt ledarskap för att de ska kunna möta barn på deras villkor runt om i landet via sina respektive föreningar. Utbildarna och instruktörerna är de bästa i sitt slag.

Sports Heart har ett samarbete med flera andra Idrottsförbund, man har flera väldigt kända idrottspersonligeher knutna till sig som ambassadörer och flera väldigt bra samarbetspartners. Allt detta för att ha Sveriges varmaste idrottscamp.

Landslagstränare som mentor
Som mentor för Sports Heart bordtennis kommer Ulf "Tickan" Carlsson vara ansvarig för att det blir ett högkvalitativt, roligt och utvecklande läger för alla deltagare. Svenska Bordtennisförbundet kommer att vara delaktiga i valet av instruktörer för lägret som en del i samarbetet med Sports Heart.

Svenska Bordtennisförbundet är glada över att få vara en del av Sports Heart Camp och att tillsammans med flera andra sporter bidra till att så många som möjligt får testa på vår härliga idrott på bästa möjliga sätt och på sina egna villkor.

Se filmen från 2017 års camp:

Sports Heart Camp
Går av stapeln den 5-10 augusti på Värmdö i Stockholms skärgård. Tillsammans med hundratals deltagare från hela landet genomförs läger för 12 olika idrotter och aktiviteter. Från och med i år är bordtennis med på Sveriges varmaste idrottsläger där man kommer att kunna träna med några av landets bästa instruktörer, träffar världsstjärnor, har kul i aktivitetscentret, bada och grilla. 

Lägret är öppet ungdomar födda 2011-2003 oavsett spelstyrka eller tidigare erfarenhet av bordtennis.

För anmälan till Sports Heart Camp

Läs mer på Sports Hearts hemsida

Sports heart:s ambassadörer

För frågor kring samarbetet kontakta Max Ansbro på Svenska Bordtennisförbundet

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

PingisPlay

 

Liverapportering

Evenemang

 USM logotyp

Ungdom och Para U-/J-SM
20-22 april, Eskilstuna

Tävlingsinformation
Inbjudan
Arrangörens hemsida

Resultat

 Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

 

Sports heart

SRB
sporrong

 

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info