Hoppa till sidans innehåll

Sports heart Camp 2019

09 MAJ 2019 11:31
Svenska Bordtennisförbundet har ett samarbete med Sports Heart Camp, Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom sitt årliga Camp med 14 olika idrotter där bordtennis från och med 2018 är en del.
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2019 11:31

Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom utbildning, opinionsbildning och evenemang. Sports Heart utbildar idrottsledare i socialt ledarskap för att de ska kunna möta barn på deras villkor runt om i landet via sina respektive föreningar. Utbildarna och instruktörerna är de bästa i sitt slag.

Sports Heart har ett samarbete med flera andra Idrottsförbund, man har flera väldigt kända idrottspersonligheter knutna till sig som ambassadörer och flera väldigt bra samarbetspartners. Allt detta för att ha Sveriges varmaste idrottscamp. Svenska Bordtennisförbundet kommer att vara delaktiga i valet av instruktörer för lägret som en del i samarbetet med Sports Heart.

Svenska Bordtennisförbundet är glada över att få vara en del av Sports Heart Camp och att tillsammans med flera andra sporter bidra till att så många som möjligt får testa på vår härliga idrott på bästa möjliga sätt och på sina egna villkor.

Se filmen från 2018 års camp:

Sports Heart Camp
Går av stapeln den 4-9 augusti på Värmdö i Stockholms skärgård. Tillsammans med hundratals deltagare från hela landet genomförs läger för 14 olika idrotter och aktiviteter. I år är bordtennis med för andra året i rad på Sveriges VARMASTE idrottsläger där man kommer att kunna träna med duktiga instruktörer, träffa världsstjärnor, har kul i aktivitetscentret, bada och grilla. 

Lägret är öppet ungdomar födda 2014-2004 oavsett spelstyrka eller tidigare erfarenhet av bordtennis.

För frågor kring samarbetet kontakta Max Ansbro på Svenska Bordtennisförbundet

För anmälan till Sports Heart Camp

Läs mer på Sports Hearts hemsida

Sports heart:s ambassadörer

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

pingiskanalenEvenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info