Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till tävlingsledarutbildning

03 APR 2019 11:14
Vill du bli tävlingsledare? Ta chansen och anmäl dig nu! Svenska Bordtennisförbundet inbjuder, tillsammans med två av distriktsförbunden, till två olika tävlingsledarutbildningar; 25-26 maj i Stockholm och 1-2 juni i Göteborg.
  • Uppdaterad: 03 APR 2019 11:14

- Vi har sett över utbildningsmaterialet och uppdatering av materialet pågår, vi har utbildat fyra nya utbildare som fått påverka bland annat utbildningsupplägget. Vi har också tagit fram en plan för kommande tävlingsledarutbildningar berättar Marit Brodd Almgren, utbildningskoordinator på Svenska Bordtennisförbundet.

Planeringen framöver är att erbjuda två tävlingsledarutbildningar per år och ambitionen är att förlägga utbildningen vår och höst och varva placeringen mellan västra, östra, södra och norra delen av Sverige. Just 2019 är ett speciellt år med Para-EM i Helsingborg i mitten av september och SOC i Stockholm i början av oktober, därför har vi valt att förlägga två tävlingsledarutbildningar på vårkanten. Nästa tävlingsledarutbildning planeras till våren 2020 och den kommer att förläggas i den del av Sverige där behovet och efterfrågan är störst, gissningsvis södra eller norra delen av Sverige.

Mika Hasmats och Anders Svensson är erfarna och trygga i rollen som tävlingsledare och kommer nu att ta emot deltagare till Stockholm 25-26 maj. Anmäl dig via länken senast 24 april 2019.

Roger Edeflod och Mattias Lagerstedt är lika erfarna och lika trygga och de kommer att välkomna deltagare till Göteborg 1-2 juni. Anmäl dig via länken senast 24 april 2019.

Har du frågor eller synpunkter? Hör gärna av dig till This is a mailto link eller via telefon: 073 749 08 11.

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

pingiskanalenEvenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info