Hoppa till sidans innehåll

Marit Brodd Almgren anställs som utbildningskoordinator

2017-11-24 14:19
Svenska Bordtennisförbundet förstärker organisationen med en utbildningskoordinator. Tjänsten är en projektanställning på 1 år och tillträde är 27:e november.
  • Uppdaterad: 2018-01-11 08:16

Marit är 58 år och bor i Söderhamn men kommer att utgå från kansliet i Köping. Marit har sedan början av 2000-talet varit engagerad och aktiv i Söderhamns UIF och har ett allmänt stort intresse för idrott.

- Jag har under årens lopp bl.a. arbetat som ledare/kompetensutvecklare i statliga myndigheter. Där har jag varit delaktig i myndigheternas utvecklingsresor och det har varit givande att kunnat bidra i förändringsarbetet. När jag såg att Svenska Bordtennisförbundet sökte en idrottsutvecklare med inriktning mot utbildningsområdet gick jag igång direkt. Genom att ta med mig tidigare erfarenheter ska det bli roligt att få vara med och bidra till Svenska Bordtennisförbundets fortsatta utvecklingsresa. Bordtennis har legat mig varmt om hjärtat ända från rundpingisen i hobbyrummet i Västerås, se Stellan Bengtsson i SOC Rocklundahallen 1979 och till arbete i elitföreningen Söderhamns UIF, säger Marit själv om sin bakgrund.

- Det är tillfredsställande att kunna välkomna Marit till en sådan viktig och central roll för svensk bordtennis och intresset har varit stort för tjänsten med många bra sökanden, säger Mikael Peterson, förbundschef på Svenska Bordtennisförbundet. Uppdraget innehåller många spännande utmaningar och det finns många kompetenta personer att föra dialog med för att föra området till nya nivåer.

Vi på Svenska Bordtennisförbundet välkomnar Marit och hoppas att hon ska stortrivas!

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

PingisPlay


Liverapportering

Evenemang

Veteran-SM
18-21 januari, Göteborg
Hemsida och information
Inbjudan
Deltagare per klass
Anmälningslista sorterad per klubb
Resultat

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

SRB
sporrong

 

FFFIR

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info