Hoppa till sidans innehåll

Nyanställd administratör

2017-09-11 14:15
Lisa Classon anställs från och med den 2 oktober som idrottskonsulent/administratör på Svenska Bordtennisförbundet med frågor såsom förenings- och distriktskontakter på agendan.
  • Uppdaterad: 2017-11-14 10:10

Lisa är 27 årmed bakgrund inom främst ishockeyn där hon tidigare arbetat på förbunds-, liga- och klubbnivå. Hon har en Sportmanagementexamen från Örebro Universitet och har alltid haft ett intresse för idrott. Senast kommer hon från HockeyAllsvenskan där hon under förra säsongen jobbade som PR- och eventkoordinator med målet att höja publiksnittet.

 - Jag har till största del arbetat med kommunikation inom ishockey på olika nivåer tidigare och känner mig nu mer än redo för en ny utmaning. När jag såg att Svenska Bordtennisförbundet sökte en idrottskonsulent/administratör blev jag direkt väldigt nyfiken. Det blir en härlig utmaning att få jobba med världens största sport och jag får känslan av att det är något stort på gång! Ser även fram emot att ta med mig mina tidigare erfarenheter till en ny sport där framtiden dessutom känns väldigt ljus. Det ska bli jätteroligt att få vara med på denna resa, säger Lisa.

-  Vi välkomnar Lisa till Svensk Bordtennis i en väldigt spännande och intensiv tid med bland annat ett VM på hemmaplan nästa år. Lisa har en idrottslig bakgrund och utbildning som kommer mycket väl till pass! Mikael Peterson, förbundschef, välkomnar Lisa.

Epost: Adressen Gömd

PingisPlay


Liverapportering

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

SRB
sporrong

 

FFFIR

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info