Hoppa till sidans innehåll
Foto: Remy Gros

Sista chansen att tävla!

2018-06-16 09:27
Idag, lördag 16/6 är sista dagen att skicka in bidrag för att vara med att tävla om ett besök av en landslagsspelare. Har er förening genomfört en rekryteringsaktivitet eller Prova-på-aktivitet sen tiden efter lag-VM i Halmstad? Skicka in ert bidrag!
  • Uppdaterad: 2018-07-11 09:36

Flera svenska bordtennisföreningar har sedan lag-VM Halmstad avslutats genomfört en rad rekryteringsaktiviteter för ungdomar runt om i hela landet. I samband med mästerskapet uppmärksammades svensk pingis mycket, och det är för att ta vara på och utnyttja det som Svenska Bordtennisförbundet har uppmuntrat så många föreningar som möjligt att ge barn och ungdomar en chans att prova på pingis under maj och juni månad. En vinnande förening kommer få besök av en landslagsspelare i höst. Vinnaren kontaktas via mail och presenteras på våra sociala medier före midsommar.  

Den här kampanjen har haft som syfte att uppmuntra föreningar att genomföra rekryteringsaktiviteter i kölvattnet av VM, trots att den ordinarie säsongen är över. Men arbetet för att fylla våra pingisskolor är långt ifrån över, och i höst sker det riktiga grovjobbet. Det är i föreningarna barn och ungdomar bli medlemmar, och det är i föreningarna vi växer som idrott. Därför kommer Svenska Bordtennisförbundet ha en nära dialog med Pingissverige och göra sitt yttersta för att stötta föreningarna runt om i hela Sverige när vi går in i nästa fas, med VM i ryggen.

Har din förening genomfört en rekryteringsaktivitet under perioden 15/5 – 16/6? Se till att fylla i den här korta enkäten och maila in dokumentation till This is a mailto link, så har ni fortfarande chans att vara med och tävla. Sista dag att skicka in är idag, 16/6!

Ni kan läsa mer om tävlingen här

Skribent: Ebba Wengström
Epost: This is a mailto link

PingisPlay

 

Liverapportering

Evenemang

UEM 2018
Ungdoms-EM 2018
15-24 juli i Cluj, Rumänien

ETTU:s tävlingssida
Lottning och resultat 

Livescoring
Webbsändning, bord 1
Webbsändning, bord 2 

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

 

Sports heart

SRB
sporrong

 

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info