Hoppa till sidans innehåll

Tillförordnad damkapten

23 JUL 2019 15:00
John Wall tillträder som tillfördordnad förbundskapen för damlandslaget på ett korttidskontrakt som sträcker sig över SOC i oktober. Kontraktet startar omgående.
  • Skapad: 23 JUL 2019 15:00

Ny tillförordnad förbundskapten för damlandslaget är John Wall som är kontrakterad de närmaste månaderna (fram till och med SOC i oktober) som förbundskapten och främst matchcoach. Wall har en lång bakgrund inom bordtennis och är idag aktiv som sportchef/huvudtränare i Boo KFUM IA, sedan tidigare har Wall erfarenhet som tränare från Riksidrottsgymnasiet i Köping samt flera stockholmsklubbar  dessutom var han matchcoach på Universiaden tidigare i somras.

- En väldigt bra lösning för oss med John (Wall) som kommer in med stort pingiskunnande och med bra ambitioner. Vi siktar på att ha en mer långsiktig lösning för damlandslaget klar i början av nästa år och då med sikte på först och främst OS 2020 men även för längre sikt, säger sportchef Mikael Andersson  

- Det är en ära att ha fått uppdraget som tillförordnad förbundskapten för damlandslaget under de kommande månaderna. Jag ser väldigt mycket fram emot den kommande tiden som avslutas med en av mina favorittävlingar – SOC på hemmaplan i Stockholm, säger John Wall. 

Bakgrund
Född: 1982 i Stockholm
8 SM-medaljer som spelare
Tränare i Täby BTK, Norrtulls SK, Boo KFUM IA och Riksidrottsgymnasiet. Nuvarande sportchef/huvudtränare i Boo KFUM IA.

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

pingiskanalenEvenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info