Utbildningskommittén utvecklar - Svenska Bordtennisförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Utbildningskommittén utvecklar

2018-06-09 19:18
Utveckling och förbättring är arbetssätt som präglar det dagliga arbetet på många arbetsplatser. Även utbildningskommittén inom svensk bordtennis jobbar med utvecklingsfrågor på olika sätt.
  • Uppdaterad: 2018-07-11 09:36

Utbildningskommittén träffades under lördagen i Stockholm för att arbeta koncentrerat med olika delar inom utbildningsområdet.

 

På agendan för dagen fanns arbete med att vidareutveckla förslag om ny utbildningsstruktur för hela utbildningsområdet; för spelare, tränare, domare, tävlingsledare m.fl.

Att ta fram förslag till utbildningskalender för säsongen 2018/2019, i likhet med tävlingskalendern, skulle också arbetas fram. Slutligen jobbade gruppen med att konkretisera tankar och idéer för att kunna förverkliga introduktions-, teknik- och webbutbildningar.

Nu fortsätter arbetet på hemmaplan med att dokumentera och vidareutveckla dagens arbete. Därefter behöver de konkreta förslagen förankras hos styrelse och nyckelpersoner inom svensk bordtennis.

- Förhoppningen är att komma igång med utvalda delar av de nya utbildningstankarna redan till den kommande säsongen och därefter successivt publicera och introducera nyheter och förbättringar. Tanken är att ett nytt system ska upplevas enkelt och flexibelt säger Lars Sundling.

Med i arbetet, under dagen, var från vänster på bilden; Marit Brodd Almgren, Marie Persson, Lars Sundling, Patrik Björs Strand och Inger Mann.

Skribent: Marit Almgren
Epost: This is a mailto link

PingisPlay

 

Liverapportering

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

 

Sports heart

SRB
sporrong

 

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info