Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsläger i Örebro 27-29 december 2019

27 NOV 2019 10:19
Svenska Bordtennisförbundet hälsar välkommen till en kreativ samlingsplats för paraspelare, ledare och föräldrar där vi erbjuder utvecklingsläger, workshops och tävling under tre dagar i Örebro.
  • Skapad: 27 NOV 2019 10:19

Utvecklingslägret anordnas för andra gången och vi kallar det för Camp New Level; vi erbjuder bra träningsmöjligheter, chans att träffa nya kompisar och nätverka på olika nivåer. Tränare för utvecklingslägret är rutinerade Staffan Johansson från IFAH i Stockholm och Henrik Sandbladh från Västers BTK i Motala.
 
Under lördagseftermiddagen kommer vi att hålla till på hotell (samma som erbjudet boende) Scandic Grand för att samlas för föreläsningar och workhops. Jan Thorin kommer att berätta om hur Degerfors IF fotboll lyckades med sin rekrytering av nya paraspelare. Därefter följer dialoger om pararekrytering till bordtennisen och förbundskapten Daniel Ellermann berättar om ”Vägen mot Tokyo 2020”.
 
Som en extra krydda kommer alla aktiviteter att göras parallellt med U23-landslaget, som redan finns på plats i Örebro när utvecklingslägret startar.
 
Det här kan du alltså inte missa! Anmäl dig via länken här!

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

LiverapporteringpingiskanalenEvenemang

Veteran-SM, Helsingborg
16-19 januari
Hemsida 
Tävlingsinfo 
Resultat

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info