Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till årets ordförandekonferens

02 JAN 2019 10:43
I syfte att få pingisfamiljen att växa bjuder vi i mitten in ordföranden i aktiva bordtennisföreningar till en konferens i Köping.
  • Uppdaterad: 02 JAN 2019 10:43

Du kommer att få tips, idéer och inspiration genom bland annat föreläsningar och stimulerande dialoger med kollegor från när och fjärran. Du kommer också att få verktyg till fortsatt framgångsrikt arbete i föreningen om frågor som värdegrund, rekrytering, utbildning och tävlande.

Aktiviteten startar i Köping på Hotell Scheele lördag 16 februari kl. 12 med lunch och konferensen börjar kl. 13 i Ullvigymnasiets aula. Föreläsningar, dialoger, workshops och möjligheter för frågor kommer att varvas under dagarna. Vi kommer att arbeta i mindre grupper med olika teman i anslutande lokaler. Lördagskvällen avslutas med middag på Hotell Scheele.Söndagens program fortsätter under förmiddagen och avslutas med lunch kl. 13.

Hur mycket kostar det? Att samla ordföranden i bordtennisföreningar är en prioriterad aktivitet hos SBTF och det är därför gratis för ordföranden att delta, du betalar endast din resa. Om ordföranden har förhinder kan föreningen välja att skicka exempelvis vice ordförande/annan styrelseledamot istället.

Läs mer och anmäl dig genom att klicka här.

Skribent: Peter Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info