Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Svenska Bordtennisförbundets Historiska Arkiv

10 JUN 2019 11:30
Idag 10 juni 2019 skriver Svenska Bordtennisförbundet historia då det Historiska Arkivet lanseras här på vår webbsida.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2019 11:30

Under fliken ”Historiska Arkivet” kan du nu hitta filmer, foton, resultat/statistik, jubileumsböcker, pingistidningar och länkar på ett enda ställe. Arbetet har genomförts av Svenska Bordtennisförbundets historikgrupp och är av enormt omfattande art.

Svenska Bordtennisförbundet hoppas att såväl våra medlemmar som näringsliv, sponsorer, press och sportintresserade personer i allmänhet kan finna glädje och inspiration här. Vi är enormt stolta över denna fantastiska historieskatt vi nu tack vare gruppens hårda arbete förfogar över.

­­– Arbetet som gjorts av Svenska Bordtennisförbundets historikgrupp med Anders Nygren Långström i spetsen där vi kan följa vår idrott genom historien via såväl fantastiska bilder och videoklipp som en omfattande resultatåtergivning är helt unikt och en otrolig skatt för svensk bordtennis. Det är en dokumentation av vår idrott på mycket hög nivå som SBTF är otroligt tacksamma för. Oavsett om du är en tvättäkta kalenderbitare och letar efter något specifikt eller bara tycker om att titta på bilder av vår pingishistoria i största allmänhet så kommer detta att skänka enormt mycket nytta och glädje. För våra yngre tycker jag dessutom att det är en mycket bra och viktig historielektion. Den amerikanska astronomen och författaren Carl Sagan myntade en gång uttrycket ”You have to know the past to understand the present.” Det tycker jag passar väldigt bra här, säger Thomas Buza, förbundschef på Svenska Bordtennisförbundet.


Mycket nöje!

länk: Historiska Arkivet 

Frågor om Historiska Arkivet ställs till:

Anders Nygren Långström, driftansvarig
E-mail: This is a mailto link
Mobil: 073-6217890

Skribent: Patrik Björs Strand
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

pingiskanalenEvenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info