Hoppa till sidans innehåll

VM-rapportering

2018-04-27 19:29
Svenska Bordtennisförbundet kommer givetvis att rapportera från VM och då på alla sätt. Med text, bild och videoklipp. Vi kommer bjuda på intervjuer och reportage och alla resultat. Detta kommer primärt att ske via den officiella VM-sida.
  • Uppdaterad: 2018-05-20 20:59

På den officiella hemsidan www.wttc2018halmstad.com finns det ett nyhetflöde som fångar upp de senaste nyheterna från VM.

Under pågående mästerskap så kommer rapportering från matcher och allt annat att ske på den hemsidan, vi kommer även såklart att använda oss av våra sociala media kanaler (Facebook, Twitter, Instagram och PingisPlay).

Vi hoppas på att kunna serva er med inte bara resultat utan även bra intervjuer, viedoklipp från "bakom kulisserna", bilder på spelare när de spelar men också utanför spelhagen. Vi kommer att rapportera live från matcher och försöka ha intervjuer både i videoformat och i text efter matcherna.

SVT kommer sända alla Sveriges matcher under detta mästerskap vilket borgar för en bevakning av ett mästerskap vi aldrig tidigare sett maken till.

Så kolla in länkarna nu och passa på att följa oss på alla dessa plattformar så att ni är säkra på att inte missa någonting.

LÄNKAR

VM, RAPPORTERING

VM, hemsida

ITTF:s mästerskaps sida

Facebook

Instagram

Twitter

Pingisplay

SPELSCHEMA, DAMER

Spelschema

SPELCHEMA, HERRAR

spelschema

SÄNDNINGSTIDER, SVT

svt tider

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

PingisPlay

 

Liverapportering

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

 

Sports heart

SRB
sporrong

 

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info