Hoppa till sidans innehåll

Final för Truls

01 DEC 2019 08:01
Seger för Truls i semifinalen på JVM med klara 4-0 mot Feng från Taiwan. Finalen spelas idag 10.45 men då det är rullande spelschema kan matchen starta tidigare eller senare.
  • Uppdaterad: 01 DEC 2019 09:31

Truls Möregårdh kunde utan större svårigheter manövrera ut sin motståndare utan problem. 

- Återigen en bra match av Truls. Vi hade en bra taktik som föll väldigt väl ut. Jag tycker Truls egentligen var bättre på allt, säger förbundskapten Tobias Bergman. En stor nyckel i taktiken var att ett bra backhandspel och balans mellan att trycka till bollen, loopa mot honom och ibland bara blockera, variation och tempoväxlingar helt enkelt. Det enkla som blir det svåra klara Truls av på ett fantastiskt sätt, säger Bergman.

- Jag tycker att jag var spelförande hela match och i god kontroll, säger Truls själv om sin match. En bra taktik la grunden och till sist var jag bättre på allt, fortsätter Truls. Det var en väldigt skön känsla att vinna matchen och nu är det bara en match kvar att spela.

Finalen
- Xiang Peng är en väldigt duktig spelare som är fantastisk i det öppna spelet, han spelar väldigt rent och är stark i duellerna om han får bestämma, säger Tobias Bergman om Truls finalmotståndare. Om Truls lyckas störa rytmen i matchen och bli spelförande genom att kontrollera tempot kommer han få en väldigt gynnsam matchbild, avslutar Bergman.

 - Det blir en tuff final. Han är förstaseedad i tävlingen och en väldigt bra pingisspelare. Han spelar väldigt ren pingis och det hoppas jag på ska kunna passa mig, säger Truls om den kommande finalmotståndaren. Jag kommer få slita varje boll och för varje poäng men jag är sjukt taggad och ser inget annat än guld framför mig, avslutar Truls.

Semfinal
Truls Möregårdh-Feng Yi-Hsin 4-0
(7-11, 10-12, 7-11, 9-11)

Final
10.45 Truls Möregårdh-Xiang Peng, Kina

Webbsänds via denna länk

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

Pingisligan by STIGA
Omgång 5, herrar, 11/12-19
Eslövs AI BTK – Halmstad BTK

pingiskanalen

Pingisligan by STIGA
Omgång 5, herrar, 11/12-19
Eslövs AI BTK – Halmstad BTK

Evenemang

ITTF World Tour Grand Finals
12-15 december, Zhengzhou, Kina
Information
Resultat
Livesändningar

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info