Hoppa till sidans innehåll

Spelarutbildning


Team Nordöstra Svealand 2018–2019

 Tillfällen:

  • 15-16:e september
  • 29-30:e oktober
  • 16-17:e februari
  • 30-31:a mars 
  • 27-28:e april (uttagningsläger)
  • 11-12:e maj

2-dagarslägren är ca 5h varje dag.  Övernattningsmöjlighet i Uppsala finns för de som behöver.I första läget så kommer lägren ligga i Uppsala, men finns det smidiga övernattningsmöjligheter så kan vi komma att lägga det på annan ort i distriktet någon gång.

Vi kommer ha olika teman för träningshelgerna. Teman, tränare och platser kommer att spikas innan säsongen drar igång.

Huvudtränare alla läger:

Branka Batinic

Tävlingsresor:

Istället för uttagningsresan som ägde rum förra året kommer vi år att satsa på ett uttagningsläger inför SM. Där kommer SM-uttagna spelare samt ytterligare några specifikt inbjudna att få delta. Det blir därmed inte lika många spelare som under ordinarie Team NÖS-läger.

För att åka med på avslutningsresan ska man minst varit med 2 tillfällen totalt. Dispens för sistnämnda om man inte varit uttagen vid fler tillfällen.

Deltagande:

 I år går vi över att klubbarna får nominera spelare, detta ska göra senast 1 månad innan tillfället. I första läget har följande klubbar 1 plats var, har man fler som faller inom denna målgrupp så får man nominera reserver i ordning.

Åldrarna i år är främst spelare födda mellan 2004–2006. Har man inga i den målgruppen men har någon äldre som passar in så är det ok att nominera dem. Har man yngre spelare så bollar man det med oss innan så vi ser att de är spelare som spelmässigt passar in i gruppen.

Inställningen är väldigt viktig och för reservplatserna så är det något vi tar stor hänsyn till.

Datarankingen är långt ifrån allt, men eftersom det är bra att ha en riktlinje för er så ser vi att spelarna har ungefär 800 poäng och uppåt. Detta är en riktlinje och inget krav, men vi har ett begränsat antal platser, ca 16st.

OBS, anmälda spelare som inte lämnar återbud faktureras.

Uppdaterad: 29 AUG 2018 21:12 Skribent: Emma Persson

Postadress:
Nordöstra Svealands Bordtennisförbund
Gamla Upsala SK, Vattholmavägen 96
754 40 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info