Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Ungern är första stoppet på årets World Tour tävlingar närmare bestämt Budapest. Tävlingen spelas 16-21 januari och hela 12 svenskar finns med i startfältet.
 

Information om Para-SM

(2018-01-12 09:43)
Kort information inför vårens Para-SM för seniorer, ungdomar och juniorer samt rekryteringstävlingen Smashen.
 
Svenska Bordtennisförbundet erbjuder unga ledare, 16-25 år, att ansöka om ett stipendium som innebär möjlighet att utvecklas som bordtennisledare.
 
Igår startade Pingisligan för herrar igen efter en tids uppehåll. Två matcher spelades och senare idag (10/1) spelas en tredje match och imorgon avslutas den åttonde omgången med den fjärde och sista matchen
 
Svenska Pingis Akademin (SPA) är en ideell förening med syfte att främja svensk bordtennis. Föreningen startades i slutet av 70-talet och har slumrat ett tag men nu ska det bli fart igen! Bli medlem och stöd svenska pingisungdomar i deras utveckling.
 

God jul och gott nytt år!

(2017-12-22 12:00)
Svenska Bordtennisförbundet önskar alla spelare, tränare, ledare, föreningar och distrikt en riktigt god jul och ett gott nytt år.
 

VM-läger i Varberg

(2017-12-21 16:00)
Landslaget kommer som uppladdning inför VM i Halmstad att ladda upp i Varberg 21-26 april, VM startar 29 april.
 
Robert Svensson ledde med 2–1 mot Andrej Gacina i avgörande matchen. Skulle Eslövs AI slå TTSC UMMC och ta första segern i Champions League? Nej, "Robban" och EAI föll.
 
Eslövs AI BTK avslutar i dag onsdag säsongens Champions League-deltagande med att ta emot ryska TTSC UMMC. Även vid seger kan EAI inte undgå sistaplatsen i gruppen.
 
I samband med Safirs Internationella tävling den 23-25 februari 2018 kommer en förbundsdomarutbildning att anordnas på Hotell Best Western City i Örebro.
 
Anna-Carin Ahlquist kunde i damernas klass 2-3 segra i US Para Open som spelas i Las Vegas 12-16 december.
 

Nytt rankingsystem?

(2017-12-15 08:57)
En utredning om att ta fram en ranking som inte ger minuspoäng vid förlust är tillsatt. Nu kan ni bidra genom att svara på några frågor kring ranking.
 
Du har väl inte missat att SBTF under hösten genomför en kartläggning av hur kunskapen kring Parabordtennisen ser ut på både tränings- och tävlingsnivå, samt för att få feedback på hur inkluderingen av parapingisen i SBTF har fungerat.
 
Nyligen höll förbundskaptenen för svenska flickkadettlandslaget, Magnus Mallander, ett träningsläger i skånska Eslöv.
 
Svenska Bordtennisförbundet förstärker organisationen med en utbildningskoordinator. Tjänsten är en projektanställning på 1 år och tillträde är 27:e november.
 

 

skåneserier_1

tävlingsinbjudningar_3

generalprogram

generalprog

 

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info