Hoppa till sidans innehåll

Domarkonferens

Ta chansen nu! Anmäl dig till årets domarkonferens 2019!
Vill du vara med och påverka innehållet - gör det i särskild ruta, vi återkopplar ditt förslag i god tid innan konferensen. 

OBS! Tilläggsfältet kommer tidigt i anmälan!Välkommen till 2019 års domarkonferens i Köping!

Sverige och Mattias Falck har tagit VM-silvermedalj i Budapest april 2019! Med 2019 års domarkonferens vill Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, öka intresset för domarfrågor och skapa möjligheter till att ytterligare höja kompetensen för Sveriges domare. 

Välkommen alla förbundsdomare och distriktsansvariga domare i regionerna hälsar Pebecca Bergfeldt, Thomas Wadsten, Bengt Andersson, Patrik Björs Strand och Marit Brodd Almgren.


När:
Lördag lunch till söndag lunch 24-25 augusti i Köping

Var:
Konferens, mat och boende på Hotel Scheele i Köping

Syfte:
Sverige och Mattias Falck har tagit VM-silvermedalj i Budapest i april 2019!

Med 2019 års domarkonferens vill SBTF öka intresset för domarfrågor och skapa möjligheter till att ytterligare höja kompetensen för Sveriges domare.

Målgrupp:
Alla förbundsdomare i Sverige är välkomna att delta. Vi uppskattar deltagare från Sveriges alla distrikt för att skapa bästa möjligheter till lärande och erfarenhetsutbyte. Distriktsansvariga och förbundsdomare - alla som vill vara med och påverka framtiden för Sveriges bordtennisdomare!

Pris:
SBTF, i samverkan med Idrottslyftet, subventionerar konferensen till 900 kr/person för boende i dubbelrum. Tillägg med 300 kr/person för enkelrum. För deltagare med resa över 30 mil enkel resa från bostadsorten till Köping (använd följande länk Avståndstabell för avståndsbedömning) står SBTF för 400 kr av kostnaden för resa med billigaste färdsätt. 

Innehåll:
Arbetssättet under dagarna kommer att innebära att vi skapar möjligheter för dialoger, erfarenhetsutbyten och workshops om dagens viktiga domarfrågor.

Innehållet omfattar framtidens utbildnings- och utvecklingsfrågor för domare, t.ex. organisationsfrågor, mentorskap, och ett par valbara pass om kvalitet och samsyn ang. seriespel och internationella evenemang.

Kanske har du som deltagare något önskemål om innehållet? Lämna ditt förslag i samband med anmälan.

Varmt välkommen med din anmälan!


 

Postadress:
Stockholms Bordtennisförbund
Mejerivägen 4
117 43 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0841022490, 0841022491
Fax: 0812451556
E-post: This is a mailto link