Hoppa till sidans innehåll

Tränarutbildning U2

12 FEB 2019 22:23
SBTF har skickat ut en intresseanmälan för tränarutbildning ungdom 2
  • Uppdaterad: 12 FEB 2019 22:23

SBTF har skickat ut följande information till distrikten.

Är ni intresserade skicka in er intresseanmälan snarast till This is a mailto link så sammanställar vi svaren och skickar till SBTF.

Från: Marit Brodd Almgren This is a mailto link> Skickat: den 12 februari 2019 17:19 Till: Marit Brodd Almgren Ämne: Behov av tränarutbildning U2?/Svar senast 20 februari
 

Hej alla bordtennisdistrikt!

 

Många (alla?) tycker att det är roligt att förkovra och utveckla sig och att bli bättre i någon form. Utbildning kan därför vara nödvändig, utmanande och kul.

Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, jobbar med att utveckla och förbättra nuvarande utbildningsstruktur, göra uppdateringar och moderniseringar av befintliga utbildningar, lägga till nya utbildningar och även med en hel del ytterligare förbättringar inom utbildningsområdet. Det är ett långsiktigt arbete och under tiden, tills vi har nyheter på plats, behöver vi jobba med de utbildningar som vi redan har i vårt system.

 

Många duktiga och ambitiösa tränare har genomgått Ungdom 1-utbildningen, U1, och planerat och genomfört träning för andra i minst 40 timmar. I SBTF:s nuvarande system finns ett krav på att man därefter ska ha genomgått Grundtränarutbildning 1 (GTU1) som SISU genomfört. P.g.a. att även SISU gör om sitt utbildningssystem finns den utbildningen inte tillgänglig i alla distrikt och det gör att vi inte kommer att kunna ha GTU1 som förkunskapskrav för vidare utveckling som tränare framöver.

 

För att inte låta duktiga tränare stanna i sin utveckling vill vi därför erbjuda en Ungdom 2-utbildning för tränare under 2019. Vi behöver få hjälp av er distrikt att sondera terrängen åt oss. Hjälp oss att uppskatta följande:

 

·       Hur många kandidater har distriktet till en kommande U2-utbildning?

 

Med ert svar som grund kommer vi att få en uppfattning om behovet av U2-utbildning och var i Sverige vi behöver förlägga den  för att få bäst ekonomi för flest personer.

 

En av planerna är att förlägga en U2-utbildning, om det finns behov, i slutet av juni 2019.

Återkom till mig senast onsdag 20 februari med svar på frågan ovan – se punkten.

 

Har du frågor/funderingar – tveka inte att höra av dig till mig.

 

Med vänlig hälsning/Best regards

Marit Brodd Almgren, utbildningskoordinator

Skribent: Jan Lindgren
Epost: Adressen Gömd

LiverapporteringpingiskanalenEvenemang

ITTF World Tour Grand Finals
12-15 december, Zhengzhou, Kina
Information
Resultat
Livesändningar

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Värmlands Bordtennisförbund
Olle Einarsson, Degerbyn Instuga
664 92 Värmskog

Kontakt:
Tel: 0702220336
E-post: This is a mailto link

Se all info