Hoppa till sidans innehåll

2020 World Table Tennis At Home Day

26 MAR 2020 13:35
World Table Tennis At Home Day ersätter World Table Tennis Day genom ITTF Foundations uppdaterade arrangemang. Mot bakgrund av den globala spridningen av COVID-19 kommer World Table Tennis Day att ta en helt annan form än tidigare år.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2020 13:35

Information från Internationella Bordtennisförbundet (ITTF)
I stället för de traditionella sociala sammankomsterna, de tillfälliga bordtennisaktiviteterna och välgörenhetsevenemangen vill vi att be dig att vara engagerad via sociala medier.

World Table Tennis Day har vuxit enormt år efter år till fjolårets registrerade rekord – 922 registrerade aktiviteter i 107 länder.

REGISTRERA DITT EVENEMANG OCH HEMMAFESTER!

Allt du behöver göra är att svara på denna social media teaser genom att skicka in din video när du slår en pingisboll. Ett slag räcker, men var kreativ! 

Du kan använda alla slumpmässiga objekt som du kan hitta runt huset för att slå bollen, eller varför inte utföra ett trickshot! Oavsett om du befinner dig i ditt sovrum, kök, vardagsrum, trädgård, garage eller till och med utomhus, kan du filma din video var som helst!

De galnaste, roligaste videoklippen kommer att kombineras för att skapa den längsta bollduellen på nätet, som kommer att publiceras på ITTF Foundation och ITTF:s sociala medier den 6:e April 2020.

Skicka dina klipp till den här One Drive-mappen och kom ihåg att uppge ditt namn, stad och land i filnamnet (t.ex. SWEDEN_Koping_SvenskaBordtennisförbundet), så att ITTF kan uppmärksamma alla deltagare i den slutliga videon!

24 timmars non-stop bordtennis!
ITTF:s Facebook-sida sänds 24 timmar nonstop bordtennis den 6:e april med start klockan 00:00 GMT. (Klockan 01:00 svensk tid)

Det blir en 24 timmars bordtennisresa som du aldrig sett förut. Arkivfilmer, allt i HD, tar med dig på en resa med klassiska och oförglömliga matcher från det förflutna och med många av de största legenderna!

Det är inte allt! För att få dig i riktig pingisstämning kommer dolda påskägg att visas på skärmen vid vissa tidpunkter i 24-timmarssändningen. Utmaningen är att samla så många påskägg som möjligt genom att ta selfies som visar äggen och skicka dem till detta onlineformulär.

Rack och bollar med autografer är våra fina priser! 

Håll ögonen öppna för mer kreativa idéer från ITTF Foundations plattformar:
Facebook
Instagram
Twitter 
YouTube

Ytterligare en möjlighet i Sverige – WTTDSverige
När du skickat ditt videoklipp till ITTF enligt instruktionerna ovan uppmanar vi dig att ladda upp samma klipp på din Instagram. Genom att tagga @pingislandslagen samt använda hashtaggen #WTTDSverige är du med och tävlar om biljetter till höstens ITTF World Tour Swedish Open (SOC) i Stockholm. Svenska Bordtennisförbundet utser senast 19 april en vinnare och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info