Hoppa till sidans innehåll

Konvent i Uppsala 28-30 oktober

08 SEP 2022 13:27
Svenska Bordtennisförbundet bjuder in till fullspäckat Bordtenniskonvent 2022! Sista anmälan är den 26 september.
  • Uppdaterad: 08 SEP 2022 13:27

Äntligen! Här kommer den särskilda inbjudan till just dig - du som är en del av vår bordtennisfamilj. 

– Tiden från nu och fram till 2026 är enligt min bedömning en av de mest spännande på väldigt länge för svensk bordtennis. Ett nytt strategiskt dokument ska sjösättas, en ny distriktsorganisation ska mejslas fram, vi har ett flertal stora internationella evenemang att se fram emot att arrangera och slutligen, som kronan på verket, fyller vi dessutom 100 år 2026, säger Thomas Buza, förbundschef i Svenska Bordtennisförbundet.

– Att få bygga visioner och strategier tillsammans med den svenska bordtennisfamiljen känns högst angeläget. Vi hoppas därför att så många som möjligt tar chansen att komma till Uppsala och årets konvent och vår målsättning är solklar – vi tror på konventrekord, avslutar Thomas Buza.

Efter att ha anordnat en konventhelg i Köping hösten 2020 (det var faktiskt en lägre smittspridning mitt i pandemin då) känns det nu mycket roligt att få hälsa alla i Pingissverige välkommen till Uppsala och Elit Hotel Academia, ett mindre stenkast från Centralstationen. 

När börjar och slutar vi?
Vi hälsar dig välkommen redan på fredagen den 28 oktober, för att ge förutsättningar för en bra start på helgen; mingla, socialisera och träffa kollegor. Vi uppmanar till egna möten i olika konstellationer, vill du ta del av något av våra sportsnack så finns det uppstyrda möten att ta del av. Ett detaljerat program för helgen publiceras inom kort. Programmet börjar kl. 9 på lördagen och avslutas vid lunchtid kl. 13 på söndagen.

Vad kostar konventet?
Vi erbjuder boende i dubbelrum, med helpension från lördag morgon till söndag lunch för 1600 kr (subventionerat från ordinarie pris 2 900 kr) med tillägg på 900 kr för boende i enkelrum (subventionerat från 4 100 kr).

Varmt välkommen till Uppsala; 28-30 oktober! 

Länk till konventanmälan. Sista anmälningsdag måndag 26 september. 

OBS! P.g.a ett tekniskt fel står det "Kursplats" (=Köping) i texten som länken ovan visar till. Det är fel - det ska vara Uppsala. Teknikerna på supporten jobbar med felet. 

Skribent: Marit Brodd Almgren
E-post: This is a mailto link

Liverapportering

Evenemang

WTT Feeder
Düsseldorf 22-25 november
Eventinformation

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info