Hoppa till sidans innehåll

Konvent 10-11 oktober 2020

26 JUN 2020 14:58
De flesta aktiviteter som sker inom svensk bordtennis följer en tydlig framtidsstrategi – att vår pingisfamilj ska växa. Varför är det viktigt? Vad görs idag för att nå målet? Och vad kan vi, pingisfamiljen, gemensamt göra?  
  • Skapad: 26 JUN 2020 14:58

Vid årets konvent kommer vi i nya spännande forumformer diskutera och arbeta med byggstenarna som tillsammans ska utgöra plattformen för framtiden.  Vi erbjuder ett unikt och fullspäckat program där du får chansen att påverka, lyssna och interagera med de som arbetar professionellt med frågor som organisation, rekrytering, kommunikation, utbildning, ekonomi, marknadsföring, tävling, seriespel, jämställdhet, inkludering, strategi, integration med mera. Det går helt enkelt inte att missa årets konvent.

Mer information och anmälan kommer läggas ut under första delen av augusti så reservera datumet redan nu. Väl mött i Köping 10-11 oktober!  
 
*På grund av rådande situation med covid-19 kommer vi givetvis att beakta de föreskrifter och restriktioner som råder. SBTF ställer dock inte in – vi ställer om. Det innebär att konventet kommer att bli av. Helst föredrar vi att träffas fysiskt men om det inte skulle vara möjligt kommer en digital variant att genomföras.

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

LiverapporteringPingisligan by STIGA, herrar
Omgång 3, tisdag 20/10, 18.30
Söderhamns UIF – Eslövs AI BTK
Lyckeby BTK – Falkenbergs BTK
Halmstad BTK – Munkedals BTK
BTK Kävlinge – Spårvägens BTK

pingiskanalen

 Pingisligan by STIGA, herrar
Omgång 3

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info