Hoppa till sidans innehåll

Sports heart Camp 2020

28 MAJ 2020 14:51
Svenska Bordtennisförbundet har ett samarbete med Sports Heart Camp, Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom sitt årliga Camp med 16 olika idrotter där bordtennis från och med 2018 är en del.
  • Skapad: 28 MAJ 2020 14:51

Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom utbildning, opinionsbildning och evenemang. Sports Heart utbildar idrottsledare i socialt ledarskap för att de ska kunna möta barn på deras villkor runt om i landet via sina respektive föreningar. Utbildarna och instruktörerna är de bästa i sitt slag.

Sports Heart har ett samarbete med flera olika Idrottsförbund, man har flera väldigt kända idrottspersonligheter knutna till sig som ambassadörer och flera väldigt bra samarbetspartners. Allt detta för att ha Sveriges varmaste idrottscamp. Svenska Bordtennisförbundet kommer att vara delaktiga i valet av instruktörer för lägret som en del i samarbetet med Sports Heart.

Svenska Bordtennisförbundet är glada över att få vara en del av Sports Heart Camp och att tillsammans med flera andra sporter bidra till att så många som möjligt får testa på vår härliga idrott på bästa möjliga sätt och på sina egna villkor.

Information med anledning av Covid-19
Sports Heart Camp kommer i dagsläget att kunna genomföras som planerat med vissa anpassningar på grund av den rådande situationen med Covid-19. Exempelvis sker troligtvis registreringen till lägret digitalt, invigningen och avslutningen görs om till aktiviteter i de små träningsgrupperna och kvällsaktiviteterna med middagar arrangeras utomhus.  Allt för att vi ska få en härlig och trygg lägerupplevelse tillsammans. Folkhälsomyndigheten anser att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan så att idrott och träning ska fortsätta även under denna tid av restriktioner på grund av Covid-19. Sports Heart följer dagligen utvecklingen och förhåller sig till Folkhälsomyndighetens rekommendationer då lägerverksamheten planeras.

Se filmen från 2019 års camp:

Sports Heart Camp
Går av stapeln den 2-7 augusti på Värmdö i Stockholms skärgård. Tillsammans med hundratals deltagare från hela landet genomförs läger för 16 olika idrotter och aktiviteter. I år är bordtennis med för tredjeåret i rad på Sveriges VARMASTE idrottsläger där man kommer att kunna träna med duktiga instruktörer, ha kul i aktivitetscentret, bada och grilla. 

Lägret är öppet ungdomar födda 2015-2005 oavsett spelstyrka eller tidigare erfarenhet av bordtennis.

För frågor kring samarbetet kontakta Max Ansbro på Svenska Bordtennisförbundet

För anmälan till Sports Heart Camp

Läs mer på Sports Hearts hemsida

Skribent: Max Ansbro
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info