Hoppa till sidans innehåll

Vill du utvecklas som tränare?

15 MAR 2021 15:09
Anmäl dig då till digital och fysisk tränarutbildning: Ungdom 2. Syftet är att hålla igång möjligheter till kompetenshöjning för Sveriges bordtennistränare. Läs nedan för mer information.
  • Skapad: 15 MAR 2021 15:09

Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, publicerade Bordtennistränare bas på en ny utbildningsplattform i december 2020. Utbildningen är helt digital och du hittar länk till anmälan längst ner på sidan. I väntan på nästa nya utbildning för tränare; Bordtennistränare klubb, ger SBTF möjligheten att komplettera med tränarutbildning Ungdom 2.

Förkunskaper
Du ska ha genomgått Ungdom 1, ha genomfört 40 timmar egen planerad bordtennisträning samt ha genomgått SISU:s grundtränarutbildning. Den sistnämnda utbildningsdelen kan vara svårt att få till eftersom SISU gjort om sin utbildningsstruktur. Istället rekommenderar vi att du genomgått Introduktionsutbildning för tränare och/eller Inkluderande idrott. Båda utbildningarna är gratis och helt digitala.

Anmäl dig senast 11 maj
Ungdom 2-utbildningen kommer, på grund av pandemin, att genomföras digitalt och i fysiskt form genom en ny kombination, allt för att göra det möjligt för många att delta och förvärva ny kompetens. Utbildare är erfarna Christian Björklund och Bengt Johansson. Den digitala delen genomförs via plattformen Microsoft Teams under några vardagskvällar i juni, 1, 3 och 8 juni.  Den fysiska träffen genomförs 6-8 augusti i Köping.

Länk till mer information och anmälningsmöjlighet.

Fortsättning av tränarkarriär och övergångsbestämmelser
Om du därefter vill ta ytterligare steg i din tränarutveckling kommer du att kunna komplettera med SISU:s grund- och fortsättningsutbildning för tränare för att därefter fortsätta i SBTF:s nya utbildningsplattform.

Introduktionsutbildning för tränare 

Inkluderande idrott

Bordtennistränare bas

Frågor?
Vänd dig till This is a mailto link, telefon: 073 749 08 11.

Skribent: Marit Brodd Almgren
Epost: This is a mailto link

LiverapporteringpingiskanalenAnnons Solidsport

Evenemang
OS-kval
21-25 april, Guimaraes, Portual
Hemsida
Resultat
Webbsändning

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info