Hoppa till sidans innehåll

Bordtennistränare klubb är igång!

12 APR 2022 12:00
Svenska Bordtennisförbundets andra del av nya tränarutbildningar; Bordtennistränare klubb, är nu igång och rullar. I söndags anordnades den fysiska delen av utbildningen i både Eskilstuna och Huskvarna.
  • Uppdaterad: 12 APR 2022 12:00

Utbildningen är i grunden en hybrid med både en digital del med inlämnings- och reflektionsuppgifter samt en fysisk träff, som leds av utbildare, med erfarenhetsutbyten, dialoger och fysiska övningar. I dagsläget finns nio utbildare som erbjuder den fysiska träffen runt om i Sverige i olika regionala delar; söder, öster, väster och i norr. Detta för att finnas nära deltagarna och de nya tränarna.

Antonio Herrera och Christian Björklund var utbildarna i Eskilstuna, dit 10-talet deltagare hade tagit sig för att under åtta timmar diskutera, knåda, prata och uppleva pingis tillsammans.  Samtidigt hölls motsvarande utbildning för knappa 10-talet deltagare i Huskvarna, där höll Viktor Ljunggren och Robin Svensson i trådarna.

Fortsättning följer och kommande tillfällen av tränarutbildningen Bordtennistränare klubb anordnas 7 maj i Borås med Björn Axelsson och Christian Björklund som utbildare. Även Norrland får sin beskärda och välbehövliga del där Umeå står som värd för utbildningen 21 maj med Anders Ylitalo Anmälningslänk

Om man som tränare vill gå utbildningen senare under 2022 finns ytterligare platser runt om i Sverige där utbildningen arrangeras; lördag 10 september i Uppsala, Göteborg och Karlskrona. Håll utkik på hemsidan med möjlighet till anmälan längre fram.

En bonus just nu är att det finns pengar att få tillbaka genom en utbildningssubvention i Projektstöd (se sidan 8) för föreningar som anmäler en eller flera deltagare till Bordtennistränare klubb.

Lycka till alla nya tränare!

Skribent: Marit Brodd Almgren
E-post: This is a mailto link

Liverapportering

Evenemang

Ungdoms-SM 2022
26-29 maj, Uppsala
Hemsida
Resultat
Webbsändningar

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info