Hoppa till sidans innehåll

Camp New Level för hela parafamiljen

19 NOV 2021 10:43
Nu när restriktionerna från pandemin minskat tar Svenska Bordtennisförbundet nya tag och bjuder in till ett härligt arrangemang för ”parafamiljen”. Vi erbjuder något för alla i Örebro 28-30 december 2021.
  • Skapad: 19 NOV 2021 10:43

För tredje gången har SBTF möjlighet att hälsa välkommen till – vad vi kallat Camp New Level – som innefattar träning, tävling och mini-konvent med målgrupp paraspelare, föräldrar och ledare under tre dagar i Örebro.

Vi startar med ett breddträningsläger för både nya och mer rutinerade parabordtennisspelare. Det blir tre träningspass med nivåanpassad träning tillsammans med svenska U23-landslaget inom para, de finns samtidigt på plats i träningshallen. Även norska spelare kommer till Örebro för bra träningsmöjligheter.

Under en eftermiddag, 29 december, kommer alla som är intresserade kunna ta del av och bidra i  utvecklingsfrågor inom parabordtennis genom seminarier och workshops samt få ta del av tankar om både Special Olympics och Norges parabordtennis.

Vi avslutar 30 december med en tävling, Para-Topp-6, en nivåanpassad tävling, där alla är välkomna, även du som kanske gör din första tävling.

Till ett subventionerat pris erbjuder vi allt detta och som pricken över i finns många tillfällen till erfarenhetsutbyten, gemensamma och goda måltider på Scandic Grand i Örebro.

Ta del av mer information och länk till anmälan här.

Sista anmälningsdag är tisdag 7 december.

Skribent: SBTF
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

Junior-VM 2021
2-8/12, Vila Nova de Gaia, Portugal
Information
Resultat
Webbsändningar

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info