Hoppa till sidans innehåll

Ett år kvar till Bordtennis-EM i Malmö

10 SEP 2022 09:00
Idag, 10 september, är det på dagen ett år kvar tills Bordtennis-EM i Malmö Arena startar. 10-17 september kommer mästerskapet spelas och idag har vi dessutom nöjet att presentera logotypen samt starta upp det officiella Instagram-kontot.
  • Skapad: 10 SEP 2022 09:00

Nedräkningen har börjat! Om ett år kommer våra två blågula lag äntra en förhoppningsvis fullsatt Malmö Arena för att börja jakten mot medaljerna. Mästerskapet inleds med ett gruppspel för att sedan fortsätta med åttondels-, kvarts-, semi-, och finaler.

Som sig bör behöver mästerskapet en logotyp och idag har vi den stora glädjen att offentliggöra den.

– Logotypen är en klassisk rund pingisboll som har staden Malmö med kända landmärken som Turning Torso, Öresundsbron, Malmö Arena samt vattentornet i Hyllie avbildade inuti sig. Färgerna i den grafiska profilen går i olika blåa nyanser, allt från djupblå till lite mer himmelsblått, något som givetvis passar väldigt bra i Malmö, säger Peter Johansson, projektledare för mästerskapet.

Arbetet med EM har just dragit igång och det är många delar som ska falla på plats, en av dem är rekrytering av volontärer. Planen är att öppna upp ett anmälningsformulär vid årsskiftet men redan nu kan man anmäla sitt intresse till This is a mailto link.

– Detta ska bli hela Pingissveriges mästerskap och det kommer behövas ett stort engagemang för att skapa det vi hoppas blir det bästa EM:et någonsin. Vi kommer behöva volontärer inom många olika områden och det kommer finnas något som passar alla, fortsätter Peter.

Under hösten kommer en hemsida att startas upp där all information kommer finnas samlad men även en möjlighet att följa med på resan fram till EM. Redan idag startas det officiella Instagram-kontot @ettc23malmo där arbetet bakom kulisserna kommer kunna följas.

Officiellt biljettsläpp kommer ske i mars 2023 men redan i november kommer Pingissverige få en exklusiv möjlighet att köpa ett begränsat antal biljetter, före alla andra.

– Vi vill bjuda våra medlemmar på en unik möjlighet att före alla andra säkra sina biljetter till detta mästerskap där vi hoppas på stora svenska framgångar, avslutar Peter.

Biljetterna kommer säljas via Ticketmaster.

Mästerskapet kommer använda hashtagen #buildingbrigdes. Syftet med hashtagen är att människor och länder ska bygga broar och komma närmare varandra och inte det motsatta.

Vid frågor
Peter Johansson, projektledare
This is a mailto link 
0708-604389

Linda Carlsson, projektkoordinator
This is a mailto link 
070-7712948

Skribent: Peter Johansson
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

Info_EM_200x200.png

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info