Hoppa till sidans innehåll

Förbundsmöte 2021

28 JAN 2021 10:32
Förbundsmötet 2021 kommer att hållas i Köping, Västmanland, den 23-25 april 2021. Planering görs för att möjliggöra digitalt alternativ.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2021 10:32

Årets upplaga av Svenska Bordtennisförbundets förbundsmöte kommer att vara annorlunda på flera sätt. Efter ett unisont bifall från förbundsmötet 2019 har nu förutom distriktens ordinarie rösträtt även föreningar i två olika kategorier för första gången möjligheten att närvara vid förbundsmötet med rösträtt. Dessa två kategorier är:

  • Förening med serielag i damernas respektive herrarnas högsta respektive näst högsta serienivå under innevarande spelår har vid förbundsmötet rösträtt baserat på antal lag i högsta respektive näst högsta serienivå.
  • De 15 föreningar med flest antalet individer med registrerad licens per den 30 juni närmast föregående spelår har vid förbundsmötet rösträtt och erhåller en röstpoäng per förening.

Fullständig röstlängd kommer att presenteras inom kort.

Årets upplaga av förbundsmötet kommer också att vara speciellt ur det perspektivet att det ska genomföras mitt i en tid av begränsande restriktioner och allmänna råd som en följd av covid-19-pandemin. Utifrån aktuell situation kommer Svenska Bordtennisförbundet i första hand att planera för ett så kallat hybridmöte. Detta innebär att förbundsmöteshelgen i första hand kommer att genomföras digitalt för ombud och övriga deltagare.

Planering för detta kommer att presenteras mer i detalj i samband med kallelsen som ska skickas ut senast sex veckor före förbundsmötet.

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

pingiskanalenAnnons Solidsport

Evenemang
WTT Doha
28 februari – 13 mars 
Mer info

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info