Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Gerflor officiell golvleverantör till Bordtennis-EM

17 NOV 2022 12:38
10–17 september 2023 går Bordtennis-EM för lag av stapeln i Malmö Arena. Det står nu klart att det franska företaget Gerflor kommer leverera underlaget i form av en specialframtagen bordtennismatta.
  • Skapad: 17 NOV 2022 12:38

Tillsammans med Svenska Bordtennisförbundet har Gerflor kommit överens om att spela mästerskapet på ett blått golv som går i linje med den grafiska profilen för mästerskapet.
 
– Gerflor är ett välkänt förtag som står för kvalitet, innovation och hållbarhet, och det känns som tre områden som passar oss som handen i handsken. Vi är väldigt glada över detta samarbete som kommer göra att utövarna från hela Europa kommer få bästa möjliga förutsättningar att prestera på topp, säger Dennis Lindahl, ordförande i Svenska Bordtennisförbundet.

Gerflor, som grundandes i franska Villeurbanne 1937, har sedan 1948 tillverkat Taraflex-serien.
 
– Gerflor är väldigt glada över att bli officiell golvleverantör till Bordtennis-EM i Malmö 2023 i samarbete med Svenska Bordtennisförbundet. Elitspelare bokstavligen älskar att spela på vårt välkända Taraflex-golv. Med tanke på det väldigt lyckade Bordtennis-VM i Halmstad 2018 är vi ytterst nöjda med att återkomma till Sverige, säger Lionel Arlin, ansvarig för idrottsförbund och evenemang på Gerflor och fortsätter:


– Vårt innovativa och toppmoderna bordtennisgolv ger såväl idrottarna som arrangörerna bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat mästerskap. Inom handboll, volleyboll, innebandy och bordtennis är Taraflex det mest välkända sportgolvet vilket vi är väldigt stolta över.
 
Vid frågor

Hans Fasmer, Nordic Sport Manager Gerflor Scandinavia
+47 488 99 019
This is a mailto link 

Peter Johansson, projektledare Bordtennis-EM
+46 708 60 43 89
This is a mailto link 

Om Gerflor
Innovation, Design och Hållbarhet är det som driver Gerflor och är några av anledningarna till att vi är världsledande inom tåliga golvlösningar. Vi utvecklar golv- och vägglösningar som uppfyller alla krav för: bostäder, hälsovård, utbildning, sport, detaljhandel, industri, kontor, hotell och restaurang och transportfordon. Vi ligger alltid före och möter kundernas behov med våra innovativa produkter som vi tillverkar med hårda miljökrav, Alltid med design i fokus. Gerflor-koncernen har flera världsberömda varumärken, som Taraflex®, Mipolam®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt®, Gradus® och DLW®.

Skribent: Peter Johansson
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Pingisligan herrar
6 december kl. 18.30
BTK Rekord - BTK Kävlinge 
Eslövs AI BTK - Söderhamns UIF 
Halmstad BTK - Munkedals BTK 
Västers BTK - Spårvägens BTK 

Evenemang

Ungfoms-VM, Tunisien
4-11 december
Eventsida med resultat

Info_EM_200x200.png

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info