Hoppa till sidans innehåll

Idrott för äldre – kartläggning

24 AUG 2020 12:05
Idag har Svenska Bordtennisförbundet skickat ut en enkät med syfte att kartlägga idrottandet i målgruppen 65+. Enkäten består av 20 frågor och har mejlats ut till respektive förenings officiella mejladress. Sista svarsdag är 24 september.
  • Uppdaterad: 24 AUG 2020 12:05

Eskil Tyrberg, föreningsutvecklare på Svenska Bordtennisförbundet, leder kartläggningen och ser fram emot de svar som kommer komma in samt att arbeta med projktet Idrott för äldre som sker i samarbete med RF. 

– Vi har nu startat upp ett viktigt arbete med att kartlägga hur idrottandet i målgruppen 65+ ser ut. Vi vet av erfarenhet att det finns väldigt många spelare i denna ålder runt om i landet som inte är kopplade till en förening vilket vi givetvis tycker att man ska vara. Det är viktigt att skapa fler mötesplatser för att uppmuntra hälsosamma sociala aktiviteter och där tror vi att just bordtennisen kan spela en stor roll. Svenska Bordtennisförbundet har en bra plattform att stå på men vi ser också att våra distrikt kan spela en stor roll med att utveckla idrottandet i målgruppen, säger Eskil Tyrberg och adderar:
– Vi ser väldigt mycket fram emot svaren och jag är övertygad om att dessa kommer hjälpa oss i arbetet att utveckla äldres idrottande. Det kommer bara ta er några minuter att svara på frågorna men för oss kommer svaren vara oerhört viktiga så jag hoppas verkligen att ni kan hjälpa oss med detta, tack på förhand.

Läs mer om RF:s projekt idrott för äldre
Läs mer om SBTF:s projekt idrott för äldre

Vid frågor
Eskil Tyrberg
073-8288137
This is a mailto link 

Foto: RF

Skribent: Peter Johansson
Epost: Adressen Gömd

LiverapporteringPingisligan by STIGA, herrar
Omgång 1, tisdag 22/9, kl. 18.30
Eslövs AI BTK – Falkenbergs BTK
Söderhamn – Munkedals BTK
Lyckeby BTK – BTK Kävlinge
Halmstad BTK – Spårvägens BTK

pingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info