Hoppa till sidans innehåll

Idrottslärare inom RIG

01 APR 2022 09:45
Sveriges riksidrottsgymnasium i bordtennis finns på Ullvigymnasiet i Köping. Här har elever möjligheter att kombinera sina gymnasiestudier med just bordtennis på elitnivå, de söker nu en ny tränare.
  • Uppdaterad: 01 APR 2022 09:45

RIG:et söker nu en tränare till sin verksamhet i Köping på en av Sveriges finaste träningsanläggningar med absoluta toppförutsättningar för spelare att utvecklas.

I annonsen kan du bland annat läsa följande:

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för övergripande planering, gruppträning och individuell träning, coachning och administration. Ditt uppdrag är att ligga i framkant när det gäller bordtennisträning. Det förekommer även coachning under helger och kvällar. Du kommer att bli involverad i flera internationella uppdrag som tävlingar och läger. Det ingår även ett systematiskt kvalitetsarbete och planering tillsammans med dina kollegor på RIG och med Svenska bordtennisförbundet. 

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som brinner för bordtennis och som tycker om att vägleda och stötta ungdomar. Du är en skicklig och driven tränare med bredd. Och du har sunda värderingar och du har en förmåga att samarbete med de olika aktörerna, både inom vårt RIG och på hela gymnasieskolan samt med olika personer bakom våra talangfulla elever. 

Det är av vikt att du har god administrativ förmåga och är duktig på att strukturera upp det strategiska och operativa arbetet både på RIG och i samverkan med SBTF. Du har även en dokumenterad ledare- och coachningvana. Och du har förmåga att omsätta individuella träningsbehov, men även utveckla träning för flera. Som person är du trygg med att kunna ge stöd och förmedla upplägg till tydlig handling i tränings- och tävlingssituationer både på skolan, på läger och under tävlingar.  

För annonsen i sin helhet klicka här. Sista ansökan 14 april.

Kontakt:

  • Tränare Mattias Ekdahl, 070-8342271
  • Verksamhetschef Anna Ulfves, 0221-25450
Skribent: Max Ansbro
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

WTT Feeder Otocec
20-26 juni, Otocec, Slovenien
Information
Resultat
Webbsändningar

Veteran-EM
25/6-2/7-22, Rimini, Italien
Information
Resultat

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info