Hoppa till sidans innehåll

Möjlighet - utvecklas som tränare!

15 MAR 2021 17:40
Ta då chansen och anmäl dig till digital och fysisk tränarutbildning: Ungdom 2. Vi anordnar utbildningen för att hålla igång möjligheter till kompetenshöjning för Sveriges bordtennistränare. Läs nedan för mer information.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2021 17:40

Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, publicerade Bordtennistränare bas på en ny utbildningsplattform i december 2020. Utbildningen är helt digital och du hittar länk till mer information (och anmälan om du vill) här.

I väntan på nästa nya utbildning för tränare; Bordtennistränare klubb, ger SBTF möjligheten att komplettera med tränarutbildning Ungdom 2.

Förkunskaper för Ungdom 2
Du ska ha genomgått Ungdom 1, ha genomfört 40 timmar egen planerad bordtennisträning samt ha genomgått SISU:s grundtränarutbildning. Den sistnämnda utbildningsdelen kan vara svårt att få till eftersom SISU gjort om sin utbildningsstruktur. Istället rekommenderar vi att du genomgått Introduktionsutbildning för tränare och/eller Inkluderande idrott. Båda utbildningarna är gratis och helt digitala.

Anmäl dig senast 11 maj
Ungdom 2-utbildningen kommer, på grund av pandemin, att genomföras digitalt och i fysiskt form genom en ny kombination, allt för att göra det möjligt för många att delta och förvärva ny kompetens. Utbildare är erfarna Christian Björklund och Bengt Johansson. Den digitala delen genomförs via plattformen Microsoft Teams under några vardagskvällar i juni, 1, 3 och 8 juni. Den fysiska träffen genomförs 6-8 augusti i Köping.

Här finns mer information och anmälningsformulär.

Fortsättning av tränarkarriär och övergångsbestämmelser
Om du därefter vill ta ytterligare steg i din tränarutveckling kommer du att kunna komplettera med SISU:s grund- och fortsättningsutbildning för tränare för att därefter fortsätta i SBTF:s nya utbildningsplattform.

Vid frågor
Marit Brodd Almgren
Utbildningskoordinator
This is a mailto link
073 749 08 11

Skribent: Marit Brodd Almgren
Epost: This is a mailto link

Liverapportering



pingiskanalenAnnons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshop



stiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info