Hoppa till sidans innehåll

Möjligheter kring kommande verksamhet? (Covid-19)

05 JUN 2020 18:54
Under den senaste veckan har idrottsrörelsen och samhället nåtts av uppdaterade restriktioner och rekommendationer som påverkar bordtennisens möjligheter inför ny säsong 20/21.
  • Skapad: 05 JUN 2020 18:54

Vi har under den senaste veckan nåtts av ett antal uppdateringar i statliga restriktioner och rekommendationer som på olika sätt påverkar våra möjligheter till verksamhet för inledningen av säsongen 20/21. Svenska Bordtennisförbundet (SBTF) har under fredag 5 juni deltagit i informationsträff med Riksidrottsförbundet (RF) som lämnat en sammanfattning av senaste veckans förändringar, hur det påverkar idrottsrörelsen, men också kring frågeställningar och behov av förtydliganden som dykt upp längs resan. De huvudsakliga frågeställningarna i fokus under dagens sammanträde var gällande definitionen av offentliga tillställningar, vad ingår i begreppet 50 personer, reserestriktionernas betydelse samt möjlighet att bedriva inomhusidrott.

På det stora hela vill SBTF nu markera en viss optimism till mer verksamhet utifrån de förtydliganden som presenterats under veckan. SBTF går nu in en ny fas där vi kommer att ta fram nya underlag och protokoll som kommer att presentera våra gränsdragningar och möjligheter samt vår planering framåt. I detta kommer det fortsatt att läggas stor prioritet på hur olika verksamheter säkerställer att man följer allmänna rekommendationer för minskad smittspridning.

Detta dokument kommer att publiceras inom en snar framtid.

Kontakt

Patrik Björs Strand, sammankallande SBTF krisgrupp
This is a mailto link
tel. 073-982 40 60

Thomas Buza, förbundschef
This is a mailto link
tel. 070-872 73 78

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info