Hoppa till sidans innehåll

Nominera din eldsjäl inom svensk bordtennis till Årets Eldsjäl

13 SEP 2022 08:00
Nu är det dags att nominera eldsjälar igen. Årets Eldsjäl, som är en del av ideella Folkspel, öppnar upp för ännu ett år. Hjälp oss att nominera din eldsjäl som gör skillnad för svenska bordtennis,
  • Skapad: 13 SEP 2022 08:00

Varje vår arrangeras Årets Eldsjäls galakväll av Folkspel. På den prisas och hyllas en rad ideella eldsjälar i vårt land. Kommande gala ska hållas på Cirkus i Stockholm den 15 maj.

Men redan nu är det dags att börja nominera eldsjälar i kategorierna ledare, inkludering och hälsa.

Föreningslivet förtjänar att lyftas fram för allt det goda som görs, ofta i det tysta och bortom de stora rubrikerna. Skänk en tanke till alla de människor som dagligen engagerar sig för att göra Sverige bättre för alla, säger Carina Olofsson.

Det svenska föreningslivet är helt unikt med sina ideella föreningar och organisationer och med hundratusentals ideella ledare. Det skulle kosta samhället runt 20 miljarder kronor per år att anställa alla de som vecka efter vecka arbetar ideellt.

– Lyft fram någon person som har betytt extra mycket för dig, din förening eller organisation. Skriv en bra motivering – så kanske det blir just den personen som blir finalist, säger Carina Olofsson.

Svenska Bordtennisförbundet är sedan länge en stark partner till ideella Folkspel och Årets Eldsjäl.

Bordtennisens eldsjälar betyder väldigt mycket för oss. Det är många som har varit med och lagt grunden för vår idrott. Hjälp oss att nominera din eldsjäl som gör skillnad för svenska bordtennis, säger Marit Brodd Almgren, verksamhetsutvecklare på förbundet.

Hon ser också den direkta nyttan av Folkspels produkter i sin vardag:

Genom försäljning av produkterna skapas bättre förutsättningar för föreningar att ge barn och ungdomar det där lilla extra i samband med sitt idrottsutövande. Det faktum att det skapas publicitet kring såväl nomineringar i Årets Eldsjäl som utdelningar av överskottet är mycket uppskattat av oss.

Nomineringen för Årets Eldsjäl har öppet från 8 september till 31 oktober.

Läs mer här

Skribent: Max Ansbro
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

Lag-VM
30/9-9/10
Chengdu, Kina
Eventsida VM
Resultat
Bilder
Webbsändningar

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info