Hoppa till sidans innehåll

Nya mål i livet för Jessica

12 SEP 2022 09:27
Styrelseledamoten i Svenska Bordtennisförbundet, Jessica Larsson, lämnar sitt uppdrag på grund av förändrad familjesituation.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2022 09:27

Jessica Larsson från Stockholm har beslutat sig för att avsluta sitt engagemang som ledamot i Svenska Bordtennisförbundets styrelse. Anledningen är att hon nyligen blivit förälder.
– Det har varit en spännande tid att få följa svensk bordtennis från insidan och fått vara med och påverka i de frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Det känns verkligen som vi är på rätt väg med alla framgångar och spännande projekt som är på gång. Nu vill jag dock fokusera på familjen och vara närvarande och då räcker inte tiden och engagemanget riktigt till. Jag stänger inga dörrar för framtiden och hoppas verkligen att få komma tillbaka i någon form snart, säger Jessica Larsson.

Svenska Bordtennisförbundet styrelse består i dagsläget av åtta ledamöter, varav tre kvinnor och fem män. Att förändra styrelsesammansättningen efter Jessica Larssons avhopp är inte aktuellt förrän vid kommande årsmöte som enligt stadgarna ska genomföras innan april månads utgång 2023 där ett så kallat fyllnadsval kommer ske.
– Vi är tacksamma för den tid vi fått ha Jessica ombord och även om det är tråkigt att hon lämnar styrelsen är det helt förståeligt att hon nu som nybliven förälder vill satsa på familjelivet. Vi önskar henne stort lycka till och ser fram emot att välkomna henne åter i framtiden, säger Dennis Lindahl, ordförande Svenska Bordtennisförbundet.

Jessica Larsson valdes in vid årsmötet 2021 som hölls i Köping.

Skribent: SBTF
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

Lag-VM
30/9-9/10
Chengdu, Kina
Eventsida VM
Resultat
Bilder
Webbsändningar

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info