Hoppa till sidans innehåll

Ny säsong för ”Halv elva hos…”

21 SEP 2022 16:08
Under 2021 arbetade SBTF, med att kartlägga och analysera den verksamhet som bedrivs ute i föreningarna för målgruppen 65+. SBTF har ansökt och beviljats medel av  RF, för att genomföra en ny säsong av ”Halv elva hos….” under 2022-23.
  • Skapad: 21 SEP 2022 16:08

Projektidén tar sin utgångspunkt i SBTF:s framgångsnycklar, det vill säga sociala aktiviteter i samband med träning/tävling, utflykter och träning kopplat till rehabilitering, vilka vi vill applicera i olika sammanhang för att projektet ska leda till utveckling genom samverkan.

Halv elva hos ”föreningens namn” är en timmeslång aktivitet som återkommer varje vecka under en tio veckors period säsongen 2022-23. Föreningens ledare erbjuder aktiviteter som prova-på-pingis, promenader, café samt planering tillsammans med deltagarna. Planeringen syftar till att inbjuda samarbetspartners till en avslutningsdag av projektet.

SBTF presenterar via mejlutskick föreningarnas inbjudningar och planeringar för att ge alla inspiration. Vi vill också bjuda in er alla med er RF-SISU kontaktperson till en digital träff i mitten av projektperioden.

Samarbetspartner för våra föreningar är olika aktörer som förutom idrottsrörelsens möjliga parter även kan vara civilsamhället, kommunen, pensionärsorganisationer, kyrkan, lokala förutsättningar med flera.

Samarbetspartners för SBTF är bland annat andra SF, RF-SISU distrikt samt olika pensionärsorganisationer på riksnivå. Även SBTF:s veterankommitté medverkar.

Projektet hålls ihop av SBTF med hjälp av digitala introduktions-, uppföljnings- samt utvärderingsmöten.

Senast 28/9 önskar vi att samtliga föreningar har skickat in intresseanmälan till This is a mailto link.

Tillsammans med RF-SISU:s föreningskontaktperson, SBTF, och föreningen diskuteras inbjudan, budget och planering av projektet. Detta görs vid ett digitalt Teamsmöte under oktober månad.

SBTF arvoderar ledare och andra kostnader i projektet upp till 25.000 kronor.

Föreningar som deltog i Halv elva hos.. projektet under säsongen 2021-22 och andra intresserade kan även ansöka om PING PONG POWER – Äldreturné till This is a mailto link under hela 2022/23.

 

Skribent: SBTF
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

Lag-VM
30/9-9/10
Chengdu, Kina
Eventsida VM
Resultat
Bilder
Webbsändningar

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshop


stiga

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info