Hoppa till sidans innehåll

Nytt grepp på tränarutbildning

25 MAJ 2020 11:02
SBTF ställer om och tänker nytt tillsammans med några erfarna tränarutbildare. Det är dags för en ny kombo när det kommer till tränarutbildning, digitalt via videokonferens i juni och fysik träff i Köping i oktober. Sista anmälningsdag är 1 juni.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2020 11:02

Enligt den ursprungliga planeringen skulle utbildningen genomföras under 3,5 dagar i slutet av juni men för att slippa riskera att ställa in i dessa pandemitider, tar SBTF det säkra före det osäkra. Denna gång erbjuds i stället det inledande passet i tränarutbildningen ”Ungdom 2”  som ett digitalt möte i Microsoft Teams lördag 27 juni.

Det blir Mats Hedin, Bengt Johansson och Christian Björklund som leder utbildningen på ett nytt sätt jämfört med tidigare, då teoretiska pass har varvats med fysiskt arbete i bordtennishagar.

Den här gången kommer bland annat föreläsningar, grupparbeten med matchanalyser och frågestunder att varvas under en helspäckad sommardag och kväll (kl. 9-19:15 är planen).

För de deltagare som behöver finns möjligheter för tekniskt stöd innan uppstart. Om man har funderingar på tekniken, när det kommer till hjälpmedlet Microsoft Teams, finns lathund på plats och SBTF stöttar med tips och råd för att alla ska känna sig säkra och kunna lägga energin på att utvecklas som tränare.

Det andra tillfället är planerat till fredag 9 oktober till söndag 11 oktober på plats i Köping, start fredag kväll och avslut tidig söndag eftermiddag. Här blir det mycket tid i hallen och eftersom utbildningstillfället är i samband med SBTF:s konventhelg hoppas vi på bra utbyten i flera dimensioner.

Ta chansen och häng på det här unika tillfället för att få kunskap, motivation, erfarenhetsutbyte och inspiration att gå vidare i ditt ledarskap inom svensk bordtennis.
Du anmäler sig här – sista anmälningsdag är måndag 1 juni 2020.

Vid frågor
Marit Brodd Almgren
This is a mailto link
073-749 08 11

#ställinteinställom

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info