Hoppa till sidans innehåll

Ordförandekonferens 2020 - uppskjuten!

05 MAR 2020 08:07
Tyvärr har Svenska Bordtennisförbundet p.g.a. rådande omständigheter varit tvungen att skjuta upp ordförandekonferensen till ett senare tillfälle. Vi återkommer längre fram när vi har hittat tidpunkt och formerna för konferensen.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2020 08:07

Den text som avser Ordförandekonferensen, syfte, innehåll och erbjudande låter vi stå kvar så länge. Läs gärna mer här nedan hur vi tänkt oss förutsättningarna.

Svenska Bordtennisförbundet hälsar ordföranden i Sveriges alla bordtennisföreningar hjärtligt välkomna till ordförandekonferens i Köping 2020.

Vad är erbjudandet på konferensen?
SBTF erbjuder en kreativ mötesplats med seminarier, workshops och stora möjligheter till erfarenhetsutbyten. Under lördagen jobbar vi med frågor under temat ”Bordtennis för alla” under guidning av Sofia B Karlsson från Riksidrottsförbundet.

Under söndagen erbjuder vi ett valbart pass med möjligheter att jobba med föreningens utmaningar eller berätta om vad ni har gjort för att lyckas. De valbara områdena handlar om ekonomi, framtidens lokaler, PING PONG POWER eller ledare.

Vad kostar det?
Ordförande/en person från föreningen deltar gratis och får helpension boende i dubbelrum. Ev. medföljande person från samma förening betalar 1500 kronor för boende i dubbelrum. 300 kronor i tillägg för enkelrum. Två luncher, fika och middag ingår. Obeservera att resa inte ingår.

Hur anmäler jag mig?
Enkelt – klicka här och anmäl dig direkt. Se gärna till att en person av motsatt kön anmäler sig också så blir vi många olikheter som får chansen att utbyta erfarenheter. 

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info