Hoppa till sidans innehåll

Så gör SBTF – Angreppssätt till olika scenarion med covid-19

20 MAJ 2020 13:25
Krisgruppen inom SBTF har under en längre tid arbetat med ett dokument som belyser olika tänkbara scenarion med anledning av coronakrisen. Dokumentet innehåller tre olika scenarion där dagens begränsningar kvarstår, lättas eller utökas.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2020 13:25

Detta dokument har tagits fram av Svenska Bordtennisförbundet (SBTF) som ett led i den situation som vi befinner oss i med anledningen av coronaviruset covid-19. Sedan den 11 mars 2020 har SBTF initierat en särskild krisgrupp som har haft uppdraget att bearbeta omvärldsanalys och löpande information, och som en följd till det sondera, förbereda och fastställa diverse beslut som påverkar SBTF:s verksamhet. Samtliga beslut har fattats i samråd med förbundschef och styrelse.

Syftet med denna text är att kommunicera hur SBTF planerar och agerar framåt inom sina verksamhetsområden i denna fortsatt mycket ovissa tid. Vi har valt att göra det utifrån olika scenarion, som bygger på att statliga restriktioner kvarstår, höjs eller sänks i förhållande till dagens nivå. Ingen vet hur eventuella förändringar i restriktioner kommer att te sig i detalj, men nivån i angivelserna nedan ska fungera som ett ramverk.

Områdena som anges i detta dokument är direkt SBTF-verksamhet, och det är viktigt att fortsatt poängtera att pingisdistrikt och förening själva äger sina beslut inom respektive verksamhetsområde. SBTF kommer enbart att lämna en direkt rekommendation till dessa i det fall där statliga restriktioner höjs till en nivå som kräver ett nationellt samlat omtag.

Här kan du ta del av dokumentet i sin helhet.

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB

RiotAd


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info