Hoppa till sidans innehåll

Sitevision och Consid – ny hemsideslösning för svensk bordtennis

15 JUN 2022 16:00
Svenska Bordtennisförbundet har valt en ny plattform och partner i framtagandet av en ny hemsida. Valet har fallit på Sitevision och Consid, två svenska partners med stor erfarenhet inom området.
  • Skapad: 15 JUN 2022 16:00

SBTF har i samarbete med övriga specialidrottsförbund förhandlat fram ett avtal med Sitevision och IT-konsultbolaget Consid. Sitevision är ett svenskt företag som specialiserar sig på att leverera ett CMS (Content Management System) för att bygga och administrera hemsidor. Arbetet med ny hemsida startades upp när Riksidrottsförbundet meddelade att hemsidesdelen i Idrottonline kommer stängas (2022-12-31). Processen med att hitta ny hemsideslösning har innefattat att ett flertal olika plattformar, verktyg och lösningar undersökts. Sitevision och Consid är två företag med lång erfarenhet från liknande uppdrag och dessutom vana leverantörer till andra idrottsförbund samt till ett flertal olika kommuner och myndigheter.
 
Arbetet med SBTF:s nya hemsida kommer fortskrida under hösten och nya sida beräknas lanseras under hösten 2022, dock allra senast 31 december då Riksidrottsförbundet släcker ned hemsidesdelen i Idrottonline. Vänligen observera att detta ENDAST gäller hemsidesdelen och inget annat. Medlemsregister och övriga moduler kommer finnas kvar och utvecklas vidare framöver enligt den information SBTF erhållit från Riksidrottsförbundet. 

Ny hemsida – erbjudande till föreningar 
SBTF har även förhandlat fram ett erbjudande gällande en ny hemsideslösning för föreningar med Consid och Sitevision. Erbjudandet omfattar ett färdigt baspaket med de vanligaste mallarna och funktionerna för en enkel, bra och mobilanpassad hemsida, i ett CMS-system för publicering av inlägg och nyheter i ett webbhotell med hög säkerhet. Sitevision är ett kraftfullt men samtidigt enkelt verktyg för att bygga och administrera sin hemsida. SBTF kommer även att tillgängliggöra ett nyhetsflöde (RSS-flöde) för de föreningar som önskar visa nyheter från SBTF på sina respektive hemsidor. 

Lösningen erbjuds till föreningar anslutna till SBTF till en kostnad för föreningen som baseras på medlemsantal.  
Exempel: För en förening med under 500 medlemmar är totalkostnaden för uppstart av er nya webbplats 6.500 kr. Därefter är kostnaden 200 kr/månad (vilket faktureras årsvis) för licens och drift + valfri supporttjänst 360 kr/månad (alla priser är inklusive moms). Licens- och supportavtal görs direkt med Sitevision, information kring detta följer i samband med beställning. 

Ett separat mail med info till våra distrikt kommer att skickas ut.

Se hela erbjudandet här.

För att beställa detta behöver Consid följande från respektive förening:  

  • Föreningsnamn 
  • Mailadress för kontakt 
  • Er logotyp i svg eller png-format med en storlek på minst 800 x 800 pixlar. 
  • Önskade färger, gärna primär och sekundär (första- och andrahandsalternativ) om detta finns att tillgå.  
  • Önskat typsnitt i rubriker samt i all brödtext. Om inget typsnitt anges kommer ett standardtypsnitt väljas. 

 
Beställningar av hemsida går att göra löpande. Tillgång till att börja arbeta med er nya hemsida blir möjligt drygt två veckor efter er beställning och signering av avtal. 
För mer information och frågor, kontakta This is a mailto link 

Frågor av teknisk art i samband med beställning går att ställas till SBTF på e-post: 

This is a mailto link 

Vänligen observera att SBTF INTE kommer att vara en support gentemot föreningar i uppbyggnad av hemsida eller skötsel av denna framgent – detta sköts i det fallet det önskas i direkt kontakt med Consid och/eller Sitevision. 

Skribent: SBTF
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

WTT Feeder Otocec
20-26 juni, Otocec, Slovenien
Information
Resultat
Webbsändningar

Veteran-EM
25/6-2/7-22, Rimini, Italien
Information
Resultat

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info