Hoppa till sidans innehåll

Stärkt samarbete mellan Svenska Bordtennisförbundet och New Wave Group

22 APR 2022 14:00
Svenska Bordtennisförbundet utökar samarbetet med New Wave Group genom två nya avtal.
  • Uppdaterad: 22 APR 2022 14:01

Avtalen omfattar ett samarbete där Destination Kosta blir ”Official Championship Partner” och ”Official Trophy Partner”. Avtalen innebär stöd och support för Svenska Bordtennisförbundets landslagsverksamhet i form av lägerverksamhet samt priser till tävlingsverksamheten.

– Det känns naturligtvis spännande att förstärka banden ytterligare med New Wave Group. Våra landslag har efter senaste tidens framgångar ett ökat exponeringsvärde och då ligger det rätt i tiden med den här typen av partnersamarbete där vi hjälper varandra utveckla våra respektive verksamheter. New Wave Group med bland annat varumärkena Kosta Boda och Destination Kosta känns mycket intressanta och med tanke på SBTF:s långsiktiga målsättning att nå nya målgrupper och växa bordtennisen ser jag stor potential och ett flertal lovande synergieffekter, säger Dennis Lindahl, Svenska Bordtennisförbundets ordförande.

– Vi på Destination Kosta ser med glädje framemot vårt utvecklade samarbete med Svenska Bordtennisförbundet, det känns bra för vår del att bli partner i en tid där svenska spelare gör rejäla avtryck på den stora scenen. Slutligen så är detta ytterligare ett viktigt steg för oss att visa att vi vill vara med och bidra till svensk bordtennis utveckling både lokalt och nationellt, säger Emil Andersson Jansson, Destinationschef på Destination Kosta.

Sedan tidigare har Svenska Bordtennisförbundet ett avtal med CRAFT Sportswear AB, som även de ingår i New Wave Group, vilket innefattar tränings- och fritidskläder för landslag samt en kollektion för svenska veteranspelare.

Skribent: Max Ansbro
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

Veteran-SM 2022
19-22 maj, Halmstad
Information
Resultat

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info