Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet söker coacher

21 JUN 2022 09:11
Svenska Bordtennisförbundet söker coacher med höga ambitioner som brinner för att utveckla svensk bordtennis. Vill du vara med på resan mot fler svenska framgångar?
  • Skapad: 21 JUN 2022 09:11

Svenska Bordtennisförbundet har som ambition att tillhöra Europa- och världstoppen med alla våra seniorlandslag. Vägen dit ska gå via våra junior- och ungdomslandslag där en stor del av verksamheten består av läger och tävlingar där det primära målet är att utveckla och utbilda våra spelare till att bli spelare på världsnivå som seniorer.

Är du en coach som känner att du kan utveckla svensk bordtennis och som har fokus på långsiktig utveckling och utbildning av spelare snarare än fokus på kortsiktiga resultat är du en person som vi vill skickar in din intresseanmälan att jobba som coach för Svenska bordtennisförbundet.

Vi söker coacher som kommande säsong/säsonger jobbar med framför allt läger men även internationella tävlingar. Uppdrag är i första hand på ungdomssidan (landslag-, riks- och regionnivå) men även coachdagar på seniorsidan (herr/dam/para) är aktuella. Omfattningen är varierad. Kombinationer av flera uppdrag är möjligt.
Samtliga dessa engagemang är initialt på frilansbasis och betalas inom ramen för SBTF:s budget per insats - ofta per dag.

Intresserade personer skickar in sitt CV till SBTF:s landslagsansvarig Daniel Ellermann med kopia till HR-ansvarig Emma Persson senast den 30 juni.

Vid frågor
Daniel Ellermann
Landslagsansvarig
This is a mailto link 

Emma Persson
HR-ansvarig
This is a mailto link 

Skribent: SBTF
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

WTT Feeder Otocec
20-26 juni, Otocec, Slovenien
Information
Resultat
Webbsändningar

Veteran-EM
25/6-2/7-22, Rimini, Italien
Information
Resultat

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

Teknos_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Florettgatan 14
254 67 Helsingborg

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info