Hoppa till sidans innehåll

Ungdomskapten sökes

20 MAR 2020 11:25
Vill du vara med och forma svensk bordtennis framtid? Just nu söker vi en huvudansvarig förbundskapten för samtliga ungdomslandslag.
  • Skapad: 20 MAR 2020 11:25

Som ett led i arbetet med att etablera en ny sportslig organisation så söker Svenska Bordtennisförbundet (SBTF) en huvudansvarig förbundskapten för samtliga ungdomslandslag – både killar och tjejer. Tjänsten är på heltid och du har en arbetsmässig bas på vårt Riksidrottsgymnasium i Köping, där SBTF kommer att intensifiera sin satsning på nästa generation av svenska toppspelare. Som förbundskapten ansvarar du för övergripande planering, coaching och administration kring de olika ungdomslandslagen. Du brinner för svensk bordtennis utveckling, är en skicklig och driven tränare med rätt värderingar och har en förmåga att samarbeta med de olika aktörerna bakom våra talangfulla spelare. Vidare är det av vikt att du har god administrativ förmåga och duktig på att strukturera upp det strategiska och operativa landslagsarbetet för våra ungdomslandslag.

Vi kommer inom kort även söka tränare och coacher som skall arbeta i en supporterande och assisterande roll till vår nya förbundskapten. Dessa uppdrag är baserade på dagersättning vid tävlingar och träningsläger.

Omfattning: Heltid.
Tillsättning: 1 september 2020. Tjänsten är en projektanställning som gäller i två år med goda chanser till fortsatt anställning.
Ansökan: Skicka din ansökan med meritförteckning och löneanspråk senast 6 april, 2020 till Mikael
Andersson, sportchef SBTF.
Frågor kring tjänsten: Besvaras av Mikael Andersson på telefon: 0723-827229.
Övrigt: I samband med en öppen rekrytering sker även en intern rekryteringsprocess.

Visionen
SBTF ser ett stort behov av att kvalitetssäkra förbundets ungdomsverksamhet för att kunna erbjuda klubbar och spelare en bättre sportslig modell. Svensk bordtennis ska vara en av de dominerande länderna inom sporten bordtennis i Europa och världen – även i framtiden. Vi ser också en förändring kring satsningar och generella beteenden runt våra bästa ungdomar där de satsande spelarna bygger egna ekosystem för träning och tävling. En förbundskapten för våra ungdomslandslag på heltid – med en nära koppling till vårt Rikskdrottsgymnasium i Köping – tror vi kan stärka förbundets position och bidra till att säkra bra träning och matchning för våra mest lovande spelare. SBTF kommer också att tillföra flera personella och ekonomiska resurser som ska centreras kring lovande ungdomar. Detta kommer ske i projektform och omfattar olympiska satsningar mot ungdoms-OS och Paris 2024 – i “Projekt 24”. Som förbundskapten samarbetar du här med andra tränare som har olika grader av ansvar för de utvalda grupperingarna.

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

Sports heart

SRB

sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info