Hoppa till sidans innehåll

Vill du bli utbildare för tränare?

12 MAR 2021 09:37
Svenska Bordtennisförbundet arbetar med att ta fram en ny utbildningsplattform, först ut i december 2020 var tränarutbildningen "Bordtennistränare bas" och näst på tur är "Bordtennistränare klubb". Nu söker vi nya tränarutbildare.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2021 09:37

Bordtennistränare bas är helt digital och kostar 500 kronor per person. Efter köpet av en utbildningsplats har deltagaren obegränsad tillgång till allt utbildningsmaterial som är kopplat till utbildningen.
Vi fortsätter arbetet och räknar med att kunna publicera nästa del i tränarutbildningen "Bordtennistränare klubb" under 2021. Den utbildningen kommer både att vara digital och kombineras med en fysisk träff under cirka en dag.

Till den fysiska delen i Bordtennistränare klubb söker vi nu utbildare. Vill du utbilda nya tränare?

Vi söker dig som:
Har ett genuint intresse för pingis och motivation att utbilda nya tränare
Är aktiv som tränare idag
Vill och kan använda och ta tillvara nytänkande inom pingisen
Har möjlighet att genomföra om 1-3 utbildningar/år
Pedagogisk kompetens är meriterande, exempelvis akademisk-, RF/SISU:s ledarskapsutbildning eller pedagogisk arbetslivserfarenhet.

Är du den vi söker?
Låter det roligt och stimulerande? Anmäl dig då via länken här senast 31 mars 2021. Vi söker 8-10 utbildare. Eftersom vi behöver geografisk spridning på våra utbildare förbehåller sig SBTF rätten att ta ut de utbildare som är aktuella.

Hur blir du utbildare?
SBTF kommer att erbjuda en utbildarträff under sommaren 2021 (datum för träffen bestäms i april) där du kommer att få verktyg och stöd för att utbilda nya tränare. I samband med träffen kommer du att få chansen att utbyta erfarenheter med andra utbildare, delta aktivt i workshops och få inspiration och tips. Utbildarträffen är obligatorisk, har du förhinder att delta får vi återkomma med lösning.

Förutsättningar
Centralt reglerat arvode utgår för de utbildningsdagar som du genomför. Ersättning för resa med billigaste färdsätt utgår. Representationskläder, som används när du som utbildare håller i utbildningen, bistår SBTF med, liksom att material finns tillgängligt på utbildningsorten.

Varmt välkommen med din anmälan hälsar SBTF:s Utbildningskommitté.

Vid frågor
Marit Brodd Almgren
Utbildnings- och verksamhetskoordinator 
This is a mailto link
073-749 08 11

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

LiverapporteringpingiskanalenAnnons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info