Hoppa till sidans innehåll

Vill du utveckla svensk bordtennis?

02 DEC 2020 12:59
Vill du vara med och utveckla svensk bordtennis med just din speciella kompetens? SBTF:s sportsliga team vill spetsa till verksamheten genom att engagera personer på frilansbasis som kan bidra med sin egen kompetens för att lösa specifika insatser.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2020 12:59

Vi tänker på framtiden och vill utvecklas, gör du detsamma? I så fall, tveka inte att anmäla ditt intresse.

Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, har en klar och tydlig ambition om att tillhöra Europa- och världstoppen med alla våra landslag. Det sportsliga teamet består i dag av SBTF sportchef, förbundskaptener herr, dam, junior/ungdom samt para. Vi använder även coachingsupport – idrottspsykologisk rådgivning samt fysioterapiservice för att skapa en så bra helhet som möjligt för våra toppspelare.

Vi vill nu förstärka vår organisation genom att ta in personer med specialkompetens i form av assisterande coacher för junior- och ungdomsläger samt förekommande internationella tävlingar och mästerskap. Coacherna jobbar som support till vår junior- och ungdomskapten Tobias Bergman på olika läger regionalt och nationellt och ska flexibelt kunna göra insatser för andra grupperingar – senior – para om situationen uppenbarar sig så.

Samtliga dessa engagemang är initialt på frilans-basis och betalas inom ramen för SBTF budget per insats - ofta per dag. En fast lönestege finns för tränare.

Intresserade personer skickar in sitt CV till SBTF:s sportchef med kopia till Elitkoordinator Emma Persson och junior/ungdomsförbundskapten Tobias Bergman senast den 15:e december.

Vid frågor
Mikael Andersson
Sportchef
This is a mailto link

Emma Persson
Elitkoordinator
This is a mailto link

Tobias Bergman
Förbundskapten junior/ungdom
This is a mailto link

Skribent: SBTF
Epost: Adressen Gömd

Liverapporteringpingiskanalen

 

Annons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

SRB


sporrong

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: This is a mailto link

Se all info