Hoppa till sidans innehåll

Gott slut, 2021!

31 DEC 2021 14:59
SBTF:s ordförande Petra Sörling och förbundschef Thomas Buza gör en informell sammanfattning om året som gått i denna teams-inspelning.
  • Skapad: 31 DEC 2021 14:59

Ett omvälvande år är till ända. Om vi vill vara filosofiska så inleddes det i dur där världen stod i brand på grund av pandemin men slutade i harmoni med ett på flera plan historiskt världsmästerskap i amerikanska Houston. Här, i detta för svenskt vidkommande enormt framgångsrika evenemang tar Petra Sörling och Thomas Buza avstamp i när de ger sig på att försöka sammanfatta delar av 2021 som snart är till ända.
– Vi blandar och ger i ett samtal på nästan femtio minuter. De som känner oss båda förstår precis varför det blev så här långt. Vi får väl helt enkelt kalla det för vår nyårspodd och som tur och väl är finns det för de allra flesta en del ledighet kvar innan helgerna övergår till vardag och vi rekommenderar således att lyssningen delas upp på fler tillfällen säger Petra Sörlling och Thomas Buza som också avslutningsvis tackar hela bordtennisfamiljen för i år och önskar gott slut och Gott Nytt År.

Skribent: SBTF
E-post: Adressen Gömd

Liverapportering

Evenemang

WTT Feeder Düsseldorf 
17-20/1, Düsseldorf, Tyskland
Info
Resultat
Webbsändningar

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

Craft_200.png

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info