Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till #KLUBBKAMPEN för mars månad

24 FEB 2021 13:38
Klubbkampen har nu rullat i snart en månad och i mitten av nästa vecka kommer februari månads vinnare att presenteras. Redan nu bjuder vi in till Klubbkampen för mars månad där din förening bland annat kan vinna utbildningen "Bordtennistränare bas".
  • Uppdaterad: 01 MAR 2021 13:57

UPPDATERING 20210301: Med anledning av de nya restriktionerna som trädde i kraft 1 mars 2021, har Svenska Bordtennisförbundet i inbjudan för mars månad förtydligat att Klubbkampen ska ses som en träningstävling som med fördel genomförs på ordinarie träningstider i den egna träningsgruppen utan nya kontakter.

Vad är KLUBBKAMPEN?

På grund av rådande restriktioner har Svenska Bordtennisförbundet pausat sin tävlings- och serieverksamhet med undantag för elitverksamhet. För att hålla igång matchspelet som vi vet är en viktig del både när det gäller motivation och utveckling har KLUBBKAMPEN startats. Då SBTF:s ordinarie tävlings- och serieverksamhet är pausad vill vi med hjälp av våra föreningar kunna erbjuda licensierade spelare en möjlighet till träningsmatcher internt inom klubben och träningsgruppen.

Hur kan en träningstävling i KLUBBKAMPEN genonföras?
SBTF välkomnar alla tävlingsformer och eventuella åldersindelningar och lämnar det fritt till föreningen att arrangera den tävlingsform som passar er bäst och som kan genomföras utifrån aktuella råd och restriktioner för covid-19. Det kan vara en individuell träningstävling eller lagmatcher som arrangeras. Vi rekommenderar att alla spelare får spela lika mycket och att spelarna får spela mot spelare på ungefär samma spelnivå. SBTF önskar att så många och så jämna matcher som möjligt kan erbjudas till deltagande spelare. Sanktion behövs inte och eventuella intäkter tillfaller oavkortat föreningen.

Vad krävs för att delta i KLUBBKAMPEN?
Föreningen bestämmer tid och dag för tävlingen. Tävlingen arrangeras med fördel på ordinarie träning. Föreningen bjuder in de spelare som tävlingen riktar sig mot och kan använda den inbjudningsmall som SBTF tagit fram. SBTF rekommenderar så få nya kontakter som möjligt, exempelvis inga externa domare. Endast spelare med SBTF:s tävlingslicens kan delta. Efter tävlingen skickar föreningen in deltagarlistor samt foto från tävling till SBTF samt publicerar material i sociala kanaler enligt nedan. Deltagarlistor skickas in senast tre dagar efter genomförd tävling till This is a mailto link.

Fullständig information om KLUBBKAMPEN samt priser för mars månad hittar du här.

Inbjudningsmall (ifyllbar pfd) hittar du här.

Vid frågor
Eskil Tyrberg
This is a mailto link
073-828 81 37

Skribent: Peter Johansson
Epost: Adressen Gömd

LiverapporteringpingiskanalenAnnons Solidsport

Evenemang

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info