Hoppa till sidans innehåll

Sista chansen att delta i #KLUBBKAMPEN

03 MAJ 2021 15:06
#KLUBBKAMPEN har nu varit i gång sedan i februari och hittills har 37 föreningar och 1809 spelare deltagit. #KLUBBKAMPEN går nu in på sluttampen och maj blir sista månad för att ta del av fina priser i fem olika kategorier.
  • Skapad: 03 MAJ 2021 15:06

Även i maj månad står väldigt fina priser på spel i de olika kategorierna där två är helt nya; endagsläger för tjejer med ledare från SBTF samt minipingisbord från STIGA. Övriga priser är; landslagsaktivitet, STIGA-materialpaket och gratis "Bordtennistränare bas"-utbildningspaket.

Vad är KLUBBKAMPEN?
På grund av rådande restriktioner har Svenska Bordtennisförbundet pausat sin tävlings- och serieverksamhet med undantag för elitverksamhet. För att hålla igång matchspelet som vi vet är en viktig del både när det gäller motivation och utveckling har KLUBBKAMPEN startats. Då SBTF:s ordinarie tävlings- och serieverksamhet är pausad vill vi med hjälp av våra föreningar kunna erbjuda licensierade spelare en möjlighet till träningsmatcher internt inom klubben och träningsgruppen.

Hur kan en träningstävling i KLUBBKAMPEN genomföras?
SBTF välkomnar alla tävlingsformer och eventuella åldersindelningar och lämnar det fritt till föreningen att arrangera den tävlingsform som passar er bäst och som kan genomföras utifrån aktuella råd och restriktioner för covid-19. Det kan vara en individuell träningstävling eller lagmatcher som arrangeras. Vi rekommenderar att alla spelare får spela lika mycket och att spelarna får spela mot spelare på ungefär samma spelnivå. SBTF önskar att så många och så jämna matcher som möjligt kan erbjudas till deltagande spelare. Sanktion behövs inte och eventuella intäkter tillfaller oavkortat föreningen.

Vad krävs för att delta i KLUBBKAMPEN?
Föreningen bestämmer tid och dag för tävlingen. Tävlingen arrangeras med fördel på ordinarie träning. Föreningen bjuder in de spelare som tävlingen riktar sig mot och kan använda den inbjudningsmall som SBTF tagit fram. SBTF rekommenderar så få nya kontakter som möjligt, exempelvis inga externa domare. Endast spelare med SBTF:s tävlingslicens kan delta. Efter tävlingen skickar föreningen in deltagarlistor
samt foto från tävling till SBTF samt publicerar material i sociala kanaler enligt nedan. Deltagarlistor skickas in senast tre dagar efter genomförd tävling till This is a mailto link.

All info samt priser om KLUBBKAMPEN i maj hittar du här.

Inbjudningsmall (ifyllbar pdf) hittar du här.

Vid frågor
Eskil Tyrberg
This is a mailto link 
073-828 81 37

Skribent: Peter Johansson
Epost: Adressen Gömd

Liverapportering

 Evenemang

OS, Tokyo, Japan
Rapporteringssida SBTF

Lottning
Lottning, herrsingel
Lottning, damsingel
Eventsida

UEM, Kroatien
Webbsändningar från bord 1 och 2
Resultat
Hemsida
Livescore

pingiskanalen

Annons Solidsport

Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG

koping

Hello Sweden

 

Sports heart

sporrong

Stupa_200x85.png

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 0856278120
E-post: info@svenskbordtenni...

Se all info